Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Picur fogyókúra naplója

Picur fogyókúra naplója

Sziasztok!

Picur vagyok, 165 cm. magas és 60 kg, 3 vagy 4 kilótól szeretnék megszabadulni egészségesen, sok mozgással, és nem utolsó sorban tartósan. Többen talán felszisszennek, ugyan mit keres itt ez a csaj, hiszen alig van fogynivalója? Én mégis jelentkeztem, hiszen nem csak és nem elsősorban a fogyás motivál, hanem az egészséges életmódra való átállás is.

35 éves, kétgyermekes édesanyaként épp abban a korban vagyok, hogy a közfelfogás szerint ideje lenne "megasszonyosodnom" és a házasság biztos háttérországát élvezvén kicsit elhagynom magam. Én azonban szeretném a serdülőkori filigrán alkatomat visszanyerni, hadd irigykedjenek rám a volt osztálytársaim és a barátnőim. Nyáron már sikerült elérnem, sőt sajnos negatív irányban túl is szárnyalnom az 56 kilót, ám ezt nem jószántamból tettem, hanem egy súlyos vakbélgyulladás következtében alakult így. A műtét után 52 kilóval (!) jöttem ki a kórházból, aminek nagyon nem örültem. Szóval tudatos hízó-megerősítő kúrára fogtam magam, ami, - hogy úgy mondjam, - túl jól sikerült. 7 hónap alatt 8 kilót híztam vissza. Szóval a jelenleg elérendő célom az 56-57 kilós ideális súly, és hogy ezt egészséges életmóddal, azaz sok mozgással, fitten, energikusan valósítsam meg. Azt hiszem, utóbbi nehezebb lesz...2011. március 22.

Picur fogyókúra naplója

A tegnapi lelkesedésem az egekbe csapott, minek következtében nem csak hogy tornáztam egy Rubint Réka 20 percest, de vacsorára csupán almát és két szelet sajtot ettem. No, ez még nagyon korai volt, ugyanis a betegségem azonnal visszajelzett:

 

2011. március 21.

Picur fogyókúra naplója

Hát akkor most belekezdek. Szóval: a tervem az, hogy vitaminokkal, gyümölcsökkel mozgással teli, új életformát alakítsak ki magamnak, mert a régi, pusztán diétából, éhezésből álló próbálkozásaim nem igazán voltak célravezetőek. Összeestem tőlük, betegessé, erőtlenné váltam. Most azonban megpróbálok ezen változtatni, és remélem, hogy a nyilvánosság ereje, azaz ez az internetes napló a segítségemre lesz ebben.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 3