Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Picur fogyókúra naplója 2011. április 26.

2011. április 26.

Picur fogyókúra naplója

No, a legutóbbi eredményemet simán felül tudtam múlni, szó szerint felül, mert tegnap is és ma is 58-at mutatott a mérleg. Jól megszívtam, persze megérdemlem, mert az elmúlt napokban igen csak kirúgtam a hámból. 3 nappal ezelőtt az anyukámékhoz voltunk hivatalosak vendégségbe, ahol engedtem a csábításnak, mégpedig nagyon-nagyon engedtem. Befaltam egy csomó sütit, a teljesség igénye nélkül: Alpesi tortát, meggyes-kakós piskótát, kókusztekercset, és rengeteg rétest. Most jut eszembe, hogy egy jó nagy islert is bezabáltam. Biztos vagyok benne, hogy a sornak itt még nincs vége, de hirtelenjében ennyi jutott eszembe, De ez is elég, nemde?
Ezt követő napon aztán tornázhattam, diétázhattam, csinálhattam bármit, a mérleg megmakacsolta magát és kitartóan 58-at mutat. Tegnap még harcoltam a sorsom ellen, és a férjemtől kapott puncs tortát hősiesen beraktam a fagyasztóba, de mára besokalltam. Minek tűrtőztessem magam, ha semmi értelme? Fellázadtam és ismét elkezdtem enni: reggelire befaltam egy ízletes, finom diós búr kiflit. Nagyon finom volt, csak azért is!!!
Most már lenyugodtam, és megpróbálom ismét ráncba szedni magam. Drukkoljatok, hogy sikerüljön, és a mérleg is adjon némi inspirálást ehhez. :- (((