Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

Június 10.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

Na, a múltkori eredményem egycsapásra köddé vált, ugyanis újra 58 kilót mutat a mérleg. Mivel a fogyókúrás étrendet többé-kevésbé jól tartom (a vacsorára különösen nagy gonddal ügyelek), és rendszeresen tornázom is, ezért megnyugtattam magam a szokásos szöveggel:

 

Június 8.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

Reggel végre láttam némi eredményt: 57 kilót mutatott a mérleg. Végre valami kis reménysugár. Ebédre kis adagot ettem, de közel sem diétásat: csirkepörit egy kis kenyérrel.

 

Június 7.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

Hát ma egyáltalán nem tudtam fogyózni, mert kismillió dolgom volt. A diétát azért tartom. (Kivéve az ebédet, akkor egészen egyszerűen elfelejtettem a nagy célt. De tényleg, kiment a fejemből, és fél adag főzi helyett egy egészet mertem ki magamnak. Mentségemre szóljon, hogy kenyeret nem ettem hozzá)

 

Június 5.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

No, az első napok akadályait viszonylag sikerrel vettem, így tegnap este, torna után (Rubint Réka 2008) már 57,2 kg-ot mértem. Hatalmas büszkeség töltött el, és szinte láttam lelki szemeim előtt, ahogy 1-2 hetes villám diétám után bomba csaj leszek. De, mint az sejthető volt, korai volt az örömöm.

 

Picur - fogyókúra másodszor

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

Induló súly: 59 kg.

Sziasztok!

Jó régen nem írtam már naplót, mert a múltkori fogyásom eredményét többé-kevésbé tudtam őrizni. Nap nap után azonban azt vettem észre, mindig egy picivel többet mutat a mérleg. Eleinte csak 20 dekák kúsztak fel, azzal még nem foglalkoztam. Lehet, hogy hiba volt, mert utána mindig többet és többet mutatott alattam a mérleg.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

9. oldal / 9