Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ! 2015. március 28.

2015. március 28.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplóTudtam, tudtam! Már amikor nem jött rám az egyik farmerom, a másik cipzárja pedig szétjött, már akkor tudtam. Ráálltam a mérlegre és megdermedtem.

De még milyen kegyetlen mérlgere álltam rá! Az újra! Mert hogy a régi rosszul mért. Erre akkor jöttem rá, mikor x helyen 53 kg. voltam, y helyen pedig 5-tel több. Na, ez már nem fért bele a normális kategóriába, ezért a férjemmel elhatároztuk, újat veszünk. Ez valóban nagy bátorság volt, mert ennél rögtön kiderült, hogy a korábban stabilnak hitt 54 kg az valójában 57!!!! Szörnyű volt a kijózanodás.

Mostantól új alapokra kell helyeznem az életmódomat, amin, be kell, hogy valljam, mostanában rendesen lazítottam. Tudjátok, a munkahelyi stressz, a naponta rám zúduló feladatok terhe nyomasztó volt, amit eszegetéssel, néha már zabálással kompenzáltam. A naponta bevezetett nassolás (nápolyi, csoki, sajtos rúd, stb.) megtette a hatását. Hát most ott tartok, hogy alig jönnek rám a korábban kényelmes nadrágok, a mérleg pedig jelen pillanatban 56,6 kg-ot mér.

Össze kell szednem magam. Nagyon! Hamarosan jelentkezem. :(