Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ! 2014. december 26.

2014. december 26.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplómMegígértem, hogy hamarosan jelentkezem a fogyókúrás eredményeimmel, de nem egészen így képzeltem. Na kérem, ugye a múltkor nyavalyogtam a felszedett 1 kiló miatt, hát akkor most már meg sem szólalok. Elöljáróban annyit, hogy a Karácsony betette a kiskaput.

Ezerféle süteményt sütöttem, de biztos voltam benne, hogy meg tudom tartani a józan határok diktálta önfegyelmet. Hát nem sikerült... nagyon nem...Hetek óta sütök-főzök, így azóta gyakorlatilag egyfolytában eszem. Nem is eszem:tömöm magamba a finom falatokat, és lelkileg egyre nyomorultabbul érzem magam. Újra látom magam kövéren, amikor 64 kilósan összeértek a combjaim és alig bírtam szusszal az emelkedőket. Újra láttam magam, amikor akár a késő esti órákban is képes voltam a leghízlaló süteményeket is számolatlanul magamba tömni. Újra láttam magam, de már nem csak gondolatban, hanem a tükörben is....

Na jó, volt néhány halvány próbálkozásom a régi életformámra is, pl. 2-3 naponta lenyomok egy-egy 60 perces Rubint Rékát vagy futok 5-6 km-t, de mi ez ahhoz a rengeteg kalóriához képest, amit beviszek a szervezetembe. Ezt azonnal meg kell állítani! Nem holnap, nem újév első napján, nem valmilyen kitűzött napon, hanem MOST! AZONNAL!

Drukkoljatok, légyszi, mert úgy érzem, kezd kicsúszni a lában alól a talaj. Annyira büszke voltam rá, hogy idáig ilyen szépen tudtam tartani a súlyomat, az elért karcsúságot. Nem fogom ezt elveszíteni! Nem! Nem! Ahhoz túl sokat küzdöttem érte!