Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

2015. június 23.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplóNéhány napja azon gondolkodom, hogyan tudnám finoman, burkoltan, inkább csak sejteni engedvén leírni, hogy kicsit többet mutat alattam a mérleg. Nem! Most inkább elétek állok, és feketén-fehéren, kíméletlenül leírom, hogy igenis híztam! Megint híztam! És megint kezdek elmenni az "annyira még nem vészes, nem kell pánikolnom, meg a néhány kiló plusz még jól is áll" vigasztalások irányába. Ez azonban csak önámítás.

 

2015. április 14.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplóHát a fogyókúrám nagyon össze-vissza imbolyog. Van, hogy 55,5 kg-ot mutat a mérleg (ez a csoda max. torna után szokott megtörténni), de legtöbbször sajnos igen kegyetlen a végeredmény.

 

2015. március 28.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplóTudtam, tudtam! Már amikor nem jött rám az egyik farmerom, a másik cipzárja pedig szétjött, már akkor tudtam. Ráálltam a mérlegre és megdermedtem.

 

2014. december 26.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplómMegígértem, hogy hamarosan jelentkezem a fogyókúrás eredményeimmel, de nem egészen így képzeltem. Na kérem, ugye a múltkor nyavalyogtam a felszedett 1 kiló miatt, hát akkor most már meg sem szólalok. Elöljáróban annyit, hogy a Karácsony betette a kiskaput.

 

2014. december 1.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplóNévnapomra megkaptam a hőn áhított bokasúlyt. Végre! Idáig 0,75 kg-os, majd 1,0 kg-os lábsúlyokkal végeztem a tornámat, de most váltottam 1,20 kg-osra. Érzem a különbséget, még ez a néhány deka eltérés is sokat számít.

 

20014. szeptember 7.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplóA ma esti futás nem esett jól. Túl sokat akartam, így a 10. kilométer után már csak a hiúságom hajtott, nem a mozgás iránti vágy. Így csináltam végig a 11. km-t. Edzés után aztán szó szerint csavartam a ruháimból a vizet. A férjem kiakadt, azt mondta, nem vagyok normális. Én sem érzetem magam annak. :(

 

2014. szept. 2.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra napló legújabb részeSikerült átlépnem a saját árnyékomat!!! Nemrég felfedeztem az itthoni futópad lehetőségeit, ám ezen kívül nem feledkeztem el jó öreg Rubint Réka barátomról sem. Hogy néz ki mindez mostanában a gyakorlatban?

 

2014. július 7.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplóAnyukám azt mondta, a géneknek köszönhetően előbb-utóbb mindenki elhízik. Tény, hogy még nem láttam olyan középkorú vagy idősebb embert, aki meg tudta volna tartani a 25-30 évvel azelőtti súlyát, de én azért nem adom fel. Idáig sikerült, miért ne menne ezután is?

 

2014. május 22.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplóÚgy érzem, legyőzhetetlen vagyok. 54,5 kilóval állhatatosan tartom a súlyom, ez persze folyamatos kontrollt igényel. Ma délután (is) letornáztam 60 perc Rubint Rékát, amiből 20 perc comb, 20 perc popsi és 20 perc hasizom volt.

 

2014. március 11.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplóTe jó ég, most olvastam át a fogyókúra naplóm kezdetét, és a mostani helyzetem és az akkori állapotom között kísérteties a hasonlóság. Annyi különbséggel, hogy most bő 3 kilóval kevesebb vagyok, de ugyanúgy alattomban kúsznak fel rám a kilók, mondhatni, dekánként, észrevétlenül. Ezek szerint 2012 óta küzdök a karcsúság szinten tartásáért? Hűha!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 9