Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Pali fogyókúra naplója

Pali fogyókúra naplója

Sziasztok!

Pali vagyok egy 18 éves Kecskeméti fiatalember és a múlt nyáron már próbálkoztam egy fogyókúrával és egészen jól sikerült ugyanis fogytam 17 kilót ! De nem vagyok teljesen megelégedve az eredménnyel és erre a nyárra is beterveztem magamnak egy ilyen kúrát ! Nemcsak a magam kedvére hanem hogy végre találjak egy olyan barátnőt aki eltudna fogadni ám e célom eléréséhez egy nyárra van szükségem és az élményeimet szeretném veletek megosztani ! Hátha erőt tudtok adni a hasonló helyzetben lévő embertársaimnak!

Jelen pillanatban éppen tegnap voltam egy teljes orvosi kivizsgáláson amin megállapították hogy 173 cm magas vagyok és 86,4 kg . Ami lássuk be neméppen egy jó arány a BMI-m 28,4 ami az egekben van ! Az orvosi vizsgálaton az is kiderült hogy 19,4 kg zsír van rajtam amitől a nyáron meg kéne szabadulnom ! Ha ez sikerül akkor talán rám talál a várva várt nagy szerelem !
A fogyókúrás elképzeléseim elég drasztikusak mivel tavaly nyáron is azok voltak viszont ezek már nálam beváltak!
Hetente 6x tornázok itthon (ami valljuk be nem egy férfias dolog de hát nekem ez használ) , és egy napra veszek magamnak egy 200 grammos Korpovit kekszet és azt iszom minimum 3 liter almaecetes vízzel !

Remélem kapok majd visszajelzéseket is biztatásul !06-19 Újrakezdés

Pali fogyókúra naplója

Sziasztok !
Mint észrevehettétek kimaradt 3 hét a diétámból mivel addig jártam a kezelésekre ! A mérleg ma este megint 85 kilót mutatott de szeretném vasárnapra a 82-t elérni minimum ! Újra aerobikozhatok és csinálhatom a diétát de az almaecetet nem ihatom mivel tönkreteszi a veséimet ! Ha hetente csak legalább egy kilót sikerül fogynom az már jó lesz mert mire elkezdődik a suli újra addigra 12 kilótól szabadulok meg ! Teljesen új ruhatárral lephetem meg magam ezen a szeptemberen is mint az már tavaly megtörtént csak most már szeretnék az L - es helyett inkább S - XS - es ruhákat venni magamnak nadrágban pedig lecserélném a 32 -est végre legalább egy 30-as ra vagy esetleg 29 - esre ha sikerülne végre egy eddig megvalósíthatatlan álmom válna valóra !
Kívánjatok sok szerencsét a a nyárra és várom a biztató leveleket is a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ra ! Mert ezekből mindig nagyon jó erőt meríteni a mélypontokra érve !

 

05-25 - Második hét

Pali fogyókúra naplója

Sziasztok mint észrevehettétek a múlt héten kimaradt egy rész , mivel sajnálatos módon kiderült hogy vesekövem van és el kellett távolítani ! Ezért nem tudtam írni ! A kórházban viszont nem tudtam sem diétázni sem pedig aerobikozni és hagy ne mondjam hogy mozogni is alig tudok a műtét után ! Tehát a diétát is felfüggesztem 2 hétre mert addig kell rehabilitációra járnom és szüksége van a szervezetemnek a folyamatos energia pótlásra hogy gyógyulni tudjon ! Tehát Június 14.-én újra elkezdem a diétát és remélem sikeres lesz a végkimenetele !

 

05-18 - Negyedik nap

Pali fogyókúra naplója

Sziasztok ! Ma újra ráálltam reggel a mérlegre és 81 kilót mutatott ! Ez nagyszerű , el sem hiszem hogy 4 nap alatt fogytam 4,5 kilót ! Ez a diéta nagyon bejön nekem ! És már simán megtudom csinálni a 40 perces Rékát is ! Remélem a hétvégére megtudom csinálni hogy 80 kiló legyek ! Drukkoljatok nekem mert elég sok kitatrás kell hozzá !

 

05-17 - Harmadik nap

Pali fogyókúra naplója

Ma meg volt a harmadik nap és elmondhatom nektek igazán hatásos a diéta mivel 83 kilót mutatott reggel a mérleg ! El sem merem hinni hogy 3,5 kilót fogytam 3 nap alatt ,bár tudom hogy ez még csak a víz és a felgyülemlett táplálék de olyan bizalomgerjesztő hogy ilyen jól megy ! Remélem továbbra is ilyen jól fog menni és megmarad a lelkesedésem ! Mostantól még kevesebbet fogok enni , mivel a sok endorfintól ( boldogsághormon ) teljesen elmegy az étvágyam és nem is gondolok a kajára az aerobikot mér teljesen végig tudomc sinálni és tele vagyok energiával ahhoz képest hogy szinte nem is ettem semmit már 3-4 napja !

 

05-15 - Első nap

Pali fogyókúra naplója

Ma meg is történt a fogyókúrám első napja és be kell vallanom sokkal jobban vettem az akadályokat mint gondoltam ! Habár ez még csak az első nap volt. Ma voltam bevásárolni és vettem salátát zsírszegény feta sajtot koktélparadicsomot U1-es salátaöntetet egy hétre való korpovit kekszet na meg zabkorpát amit ha egy bizonyos U1-es édesítőszerrel és kakaóval elkeversz majd felöntöd 1,5 dl 1,5%-os tejjel (együtt 320Kcal) akkor egy nagyon finom tízórait és uzsonnát kapsz végeredményül . Ebédre és reggelire nem ettem semmit . Viszont 1körül megettem 5db kekszet ami el is nyomta az éhségem ( hihetetlen hogy 5 korpás keksz milyen laktató tud lenni ) . Még reggel összekevertem magamnak 1,5 l ásványvizet 1 dl almaecettel és egész délelőtt azt ittam , amúgy elárulom nektek hogy 2-3 ivás után már teljesen hozzálehet szokni ! Délután megcsináltam a Rubint Réka 2009-es dvd-nek az első 4 percét ami elég fárasztó volt mivel eddig egy sokkal lightosabb Norbi Duci tréninget csináltam. Réka dvd-je nagyon nehéz és bevallom párszor meg is álltam de akkor eszembe jutott a naplóm és azonnal erőt adott hogy jól kell zárnom ezt a hetet hogy Még nagyobb lelkesedéssel indulhassak a következő hétnek ! Szeretnék 2kg-t fogyni hetente mert akkor már 1 és fél hónap után kijelenthetném hogy a diétám sikeres volt és elkezdhetném a testépítést ! Vacsorára csináltam magamnak 3 dl mályvateát ami reggelre meghozza a hatását ! A mérlegre még nem mertem ráállni mert valószínű hogy nincs túl nagy változás . És nem szeretném hogy elvegye a lelkesedésem az egésztől ! Vasárnap majd írok rész adatokat , hogy milyen változáson mentem eddig keresztül .