Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap

Fogyókúra

A szabadban való futás veszélye

Egészség

futó megtámadása

Borzalmas tragédia hívta fel a figyelmet arra, hogy milyen hátborzongató veszélyeket rejthet magában a szabadban való futó edzés. Egy soroksári, 36 éves fiatalasszonyt futóedzés közben elkaptak, megfojtottak, majd testét meggyalázták.

 

Iktassunk be saláta-, zöldségnapot!

Fogyókúra módszerek

saláta vagy zöldségnapTestnek és léleknek egyaránt jót tesz, ha rendszeresen beiktatunk egy-egy saláta vagy zöldségnapot! Mit jelent ez?

 

2013. szeptember 9.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóMa nagy sikerélményben volt részem. :) Összefutottam egy környékbeli lánnyal, akivel nagyjából egy időben szültünk.

 

2013. szeptember 1.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóAz elmúlt napokban annyi teendőm volt, hogy kicsit hanyagolnom kellett a tornát, de a diétát igyekszem tartani. A vacsit illetően legalábbis, hiszen a ham-letes őrület jól bevált recept lett.

 

Jó tanácsok diétázóknak

Fogyókúra módszerek

jó tanácsok diétázóknakNagy elhatározással és lelkesedéssel vágsz bele a fogyókúrába, és ilyenkor bizony az is előfordulhat, hogy koplalni kezdesz. Úgy gondolod, az már egy jó indítás, ha reggel semmit nem eszel és az ebéd az első főétkezésed. Biztosan jó ez így?

 

Bűnöztél? Nem baj!

Fogyókúra módszerek

gyümölcsnap

Még semmi nincs veszve, hiszen egy-egy vendégség vagy családi trakta után is lehet jóvátételt venni. Megmondjuk, mit tegyél!

 

Öltözködj okosan!

Egészség

öltözködési tanácsokVannak bizonyos öltözködési aranyszabályok, amelyekkel kilókat lehet javítani vagy rontani megjelenésünkön. Ezért hát nem árt szem előtt tartani a következőket:

 

Keresd meg az erősséged!

Egészség

Kompenzáld gyengeségedet!Senki sem tökéletes! - szokták mondani, és ez így is van. Hidd el, nem csak neked, de mindenkinek meg van a maga gyengéje, amit azonban okosan lehet kompenzálni.

 

Segítség! Tornázom és mégis hízom!

Egészség

fogyókúra tornával vagy anélkülMegvan a nagy elhatározás és minden erőnket összeszedve nekirugaszkodunk a NAAAAGY fogyókúrának. Szigorú diéta, sok-sok mozgás, és persze az elmaradhatatlan, folyamatos mérlegelés. A kezdeti sikereket övező lelkesedés aztán hamar alábbhagy, amint szembesülünk azzal a ténnyel, hogy súlyunk egy ponton túl nem hogy tovább apadna, de bizony sokszor még nőni is kezd.

 

Kismamák rémálma: a striák

Egészség

striákA striák tulajdonképpen nyúlási csíkok, melyek többnyire a terhesség során alakulnak ki. Nem mindenkit ér utol azonban ez a végzet, van, aki egyetlen csíkocska nélkül megússza a várandósság hónapjait, míg mások hasa, combja, csípője, feneke, néha melle is lilás rajzolatúvá válik. Mi ennek az oka és mit lehet ellene tenni? Lehet-e egyáltalán tenni valamit ennek elkerülése érdekében?

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

9. oldal / 33