Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap

Fogyókúra

Koplalás: gyors siker vagy reménytelen próbálkozás?

Egészség

a koplalás veszélyeiSzámtalan cikkben, sok-sok híresség "fakír"-diétáján keresztül szembesülhetünk a gyors fogyás ígéretével kecsegtető turbó fogyókúrákkal. Ennek lényege, hogy rövid idő alatt látványos fogyást érünk el, hihetetlen önsanyargatás árán.

 

ÁÁÁ, nem is híztál meg... 

Fogyókúra módszerek

Hízás... annyira, teszed hozzá, de utóbbit szigorúan csak magadban. Nem akarod megbántani, ezért inkább diszkréten hallgatsz az igazságról. Biztos, hogy ez szolgálja szeretteid érdekét?

 

Potyafalatok: örömmel tölt el?

Egészség

Sutyiban megeszed a csokit, vagy degeszre tömöd magad ebéddel. Amikor majszolod, még boldogság és elégedettség tölt el, de vajon utána is ezt érzed?

 

Minek torna a fogyáshoz?

Fogyókúra módszerek

Tornával vagy anélkül?Sokan így tartják, akik leginkább kényelmi okokból mellőzik a tornát, helyette pedig kínzó koplalásba kezdenek. Az eredmény csak a mérlegen lehet ugyanaz!

 

A fogyás drága mulatság?

Egészség

Fogyni szeretnél, de nem tudod megfizetni a speciális fogyókúrás menüket? Fogyj olcsón és hatékonyan! Milyen aranyszabályokat kell figyelembe venni a siker érdekében?

 

Edzés: ne legyél maximalista!

Egészség

Ne légy maximalista!Sokan esnek abba a hibába, hogy már az életmód váltás legelején, pillanatnyi edzettségükkel mit sem törődve, rögtön a maximumot akarják kihozni magukból. Ha az edzés vezetője, illetve a többiek bokasúllyal, step lépcsővel, gumikötéllel gyűrik a köröket, a kezdő sportoló is ugyanígy akar tenni. Ez azonban nem helyes!

 

2013. október 21.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóA helyzet nem hogy nem javult, de inkább romlott. Mire gondolok? Szépen mondva: nem fogytam, durván mondva: HÍZTAAAM!

 

2013. október 14.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóNa ne! Visszahíztam két kilót. ÓÓÓÓjaaaajjjj.  Már megint 60-at mutat ez az átkozottt mérleg. Na jó, ebben a történetben én sem vagyok teljesen vétlen.

 

2013. október 3.

Betti fogyókúra naplója

Betti fogyókúra naplójaHátborzongató hírek láttak napvilágot aminap. Egy 36 éves nőt kocogás közben megtámadtak, megfojtottak, majd halála után meggyaláztak egyelőre ismeretlen elkövetők. A hír másokhoz hasonlóan engem is sokkolt és gondolkodóba ejtett.

 

Diétába fognál? Csak fokozatosan!

Fogyókúra módszerek

drasztikus fogyókúraSokan esnek abba a hibába, hogy amikor fogyókúrázni kezdenek, nem tartják szem előtt a fokozatosságot. Nem szabad „Hűbele Balázs“ módjára egyik pillanatról a másikra életmódot váltani!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 33