Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap

Fogyókúra

Narancsbőr és annak kezelése

Egészség

Ki ne hallott volna a sokak életét megkeserítő narancsbőrről, ami leggyakrabban nőknél tapasztalható, ám férfiaknál is előfordul. Belenézünk a tükörbe, és elborzadva látjuk, hogy fenekünkön, combunkon, csípőnkön vagy akár hasunkon kisebb-nagyobb "ragyák" keletkeztek. Mitől alakul ki és mit lehet tenni ellene?

 

Jojó effektus

Fogyókúra módszerek

jojó effektusIsmerősünk az egyik képen még duciként, a másik fotón már legalább 15 kilóval karcsúbban pózol. Eltelik néhány hónap, amikor ismét gömbölyű idomai árulkodnak arról: ő bizony a jojó effektus áldozata. Mi áll a jojó effektus hátterében?

 

2013. december 10.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúrám története59 kiló vagyok, el sem hiszem! Olvastam egy másik fogyi naplóban, hogy a mérleg mást mutat "jó helyen" és mást a "rosszabb helyen". Kipróbáltam: tényleg más-más helyen más eredményeket mér.

 

Fogyasztó tea: a zöld tea áldásos hatása

Fogyókúra módszerek

Ki ne szeretné szenvedések nélkül, tartósan leadni súlyfeleslegét? Ki így, ki úgy próbálkozik, ám az eredmény nem minden esetben meggyőző. Mi lehet a hiba? Sok esetben a kitartás hiánya, ám mégtöbb esetben a rosszul megválasztott módszer okozza a kudarcot. Koplalás, szenvedés, végül feltépjük a hűtűt és mindent felfalunk... Ismerős a helyzet? Lehet, hogy más, kíméletesebb módszerrel kellene próbálkozni. Itt van például egy kiváló alternatíva: a zöld tea, mely tornával kombinálva látványos eredményt hozhat.

 

Zöldségek, gyümölcsök: a zsírégetés bajnokai

Egészség

Bizonyára nem ismeretlen tény számunkra, hogy a zöldségek, gyümölcsök kiváló zsírégető hatással rendelkeznek, ami nagy segítség lehet, ha fogyni szeretnénk. Érdemes hát beiktatni ilyen táplálékokat is az étrendünkbe, hiszen értékük nem csupán a leadandó kilók tekintetében felbecsülhetetlen, de az egészséges életmód szempontjából is.

 

Ha már lúd, legyen kövér...

Fogyókúra módszerek

ha már lúd, legyen kövérHa már lúd, legyen kövér...szól a mondás, és ezt bizony magunkra nézve is előszeretettel alkalmazzuk. Itt a karácsony, és bizony hajlamosak vagyunk úgy gondolkodni: ünnepek után amúgy is fogyóznom kell, úgyhogy most már nem kontrollálom az étkezésem. Édes mindegy, hogy akkor 8 kilót vagy 10-et kell majd leadnom.

 

Bűnöztem, most mi lesz?

Egészség

nassolásElőször is: ne ess pánikba, soha nincs késő a változtatásra! Másodszor: ne ess abba a hibába, hogy "mára már úgyis mindegy, ha már lúd, legyen kövér"!

 

2013. december 2.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplóJó régen nem jelentkeztem már (a munka már teljesen beborított), ezért gondoltam, most végre beköszönök. Mostanában csak heti 1-2 alkalommal tudok tornázni, (az is max. 40 perc), mert időm, az aztán semmi.

 

2013. november 20.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra napló61 kg-nál stagnált a súlyom, ami önmagában nem rossz részeredmény, de egy ideje egy dekával sem akar lejjebb menni. Oké, oké, mondjuk a tornát nem vittem túlzásba mostanában, lehet, hogy ez is probléma.

 

2013. november 12.

Betti fogyókúra naplója

Betti fogyókúra naplójaMajd' egy hónapja, hogy utoljára jelentkeztem, így most biztosan azt hiszitek, valami átütő sikerről fogok beszámolni. Hát nem. Eredmény na az nincs, de van helyette 1 kilónyi hízás. :( 62... na ne..

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 33