Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap

Fogyókúra

2014. február 25.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplóHello, kedves fogyókúrázó barátaim! Gondoltam, ismét bekukkolok hozzátok egy kicsit. Örömmel látom, hogy Betti is beindult, azt hiszem, itt mi mindannyian igazi hősök vagyunk. :) Legutóbbi bejegyzésem óta rászoktam egy új Rubint Réka DVD-re: a 2013-as 60 percesére. Persze bokasúllyal.

 

2014. február 10.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóLendületbe jöttem!!! Már vagy egy hete teljes erőbedobással fogyózom, állhatatosan tornázom. Úgy érzem, szárnyra kaptam.

 

2014. január 30.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóAz egészség két kemény hetet váratott magára. Csak mostanra sikerült többé-kevésbé kigyógyulnom ezekből a nyavalyákból. Mindeközben a súlyom először látványosan csökkent (még 58,5 kg-ot mértem egyszer), és kezdtem örülni, hogy a fránya betegségnek legalább ennyi haszna lesz, de csalódnom kellett.

 

Nincs időm tornázni

Fogyókúra módszerek

rendszeres mozgásSokan ezzel a felkiáltással bújnak ki a mindennapos mozgás alól, pedig akkor sincs gond, ha nagyon kevés idővel gazdálkodsz. A megoldás pofon egyszerű:

 

Néhány szóban az influenzáról

Egészség

influenzaÉvről-évre újra és újra végigsöpör nálunk az influenza, mely jellemzően tél végén, tavasz elején üti fel a fejét. E vírus bizony jelentős veszélyt jelenthet kicsikre, nagyokra egyaránt, ezért nem szabad félvállról kezelnünk e kérdést.

 

Ha habarás, akkor liszt?

Konyhamágus - fogyózóknak

habarás vagy rántás helyett

Korántsem! Sokan tartanak fogyókúra idején a rántással, de még a habarással készült ételektől is, tekintettel azok olaj, vagy liszttartalmára. Ne aggódj, főzhetsz diétásan is!

 

Fogyás betegség idején

Egészség

betegség és fogyásInfluenza, meghűlés, vírusos gyomorbántalmak... Amikor ledöntenek lábunkról a kisebb betegségek, az étvágytalanság és vízveszteség gyakran súlycsökkenést eredményeznek. Előfordul, hogy túsúlyosként még örülünk is ennek a kis mínusznak, de vajon ezt tartós eredményként könyvelhetjük el?

 

Minden nap kicsivel többet

Fogyókúra módszerek

fokozatos edzésNem bírod az edzést, és hamar kifulladsz? Abbahagynád, mert kedvedet szegte a kudarcélmény? Ne tedd!

 

2014. január 14.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóHát vezeklésből és bűntudatból nincs hiány, nagyon nincs. A súlyom továbbra is 60 kemény kiló, néha-néha 59,5-et is sikerül mérnem, de ez nem mérvadó. Ráadásul tegnap végre elhatároztam, hogy, - több nap óta először, - újra tornázni fogok. Először másfél órát tervezetm, ami az idő múlásával 60 percre redukálódott.. Szerintetek mit sikerült ebből megvalósítanom?

 

2014. január 5.

Betti fogyókúra naplója

Betti fogyókúra naplójaNa, kár volt elszólnom magam a karácsonyi önmegtartóztatással kapcsolatban. Nem sikerült, nagyon nem.... :( Minden a vaníliás kiflinél kezdődött. Megsütöttem, aztán persze, hogy le kellett ellenőriznem. Aztán: Hű, de finom, ide nekem még egyet! Innentől nem volt megállás...

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 33