Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap

Fogyókúra

Az életmód váltással nem csak testileg szépülsz

Fogyókúra módszerek

testi-lelki egészség

Sokunknak bizony csak egy cél lebeg a szeme előtt: minél karcsúbbnak lenni és minél szebbnek látni magunkat a tükörben. Leginkább a külső változásra fókuszálunk, pedig az életmód váltás nem csak kívül, de belül is megszépít.

 

2014. április 6.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra napló58 kiló vagyok, masszívan, magabiztosan. Hihetetlenül örülök ennek az eredménynek. Ha tükörbe nézek, már nem egy bálnát látok benne, hanem egyszer-egyszer már egy félig-meddig jó alakú nőt. Tudom, hogy még két esélyes a győzelmem, hiszen elég egy gyenge pillanat és felszaladnak rám a kilók, de azért optimista vagyok.

 

2014. március 24.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóEz aaaaz! Megy ez! 59 kiló vagyok, de volt olyan, hogy 58,5-et mutatott a mérleg! A müzlit azóta is sikerül elhagynom, a soványvacsi után meg tudom állni, hogy ne nassoljak össze mindenfélét. Nagyot nőttem a saját szememben.

 

2014. március 11.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplóTe jó ég, most olvastam át a fogyókúra naplóm kezdetét, és a mostani helyzetem és az akkori állapotom között kísérteties a hasonlóság. Annyi különbséggel, hogy most bő 3 kilóval kevesebb vagyok, de ugyanúgy alattomban kúsznak fel rám a kilók, mondhatni, dekánként, észrevétlenül. Ezek szerint 2012 óta küzdök a karcsúság szinten tartásáért? Hűha!

 

2014. március 10.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóAz eltelt egy hónap alatt, amíg nem jelentkeztem, újabb hőstetteket hajtottam végre a fogyókúra terén, ráadásul egy érdekes felfedezést is tettem! De kezdjük az elejéről.

 

Az evésről nem mondok le, elég, ha csak mozgok

Fogyókúra módszerek

nem diétázomSokan próbálják abba a tévhitbe ringatni magukat, hogy a diétát mellőzve, kizárólag mozgással, sporttal is kordában tudják tartani testsúlyukat. Ez azonban nem igaz!

 

Maradj formában hosszú távon!

Fogyókúra módszerek

önsanyargatás helyett"Az életem egy merő önsanyargatás. Minden nap egy keserves küzdelem, szenvedés, lemondások sora. Nem bírom tovább!" Ismerős az állapot? Akkor ideje, hogy felhagyj a szenvedéssel és könnyebb utat válassz alakod megőrzéséhez!

 

Nassolási vágy gyötör? Megmondjuk, mit tegyél!

Fogyókúra módszerek

nassolás ellenEgész nap hősiesen bírtad a diétát, jó esetben még tornáztál is, kora este pedig elgedetten nyugtázod, hogy beérted egy sovány vacsival is. Vagy mégsem? Rövid idő elteltével ugyanis egyre követelőzőbben tör rád a nassolhatnék. Megmondjuk, mit tegyél!

 

Ha ránk tör a farkas étvágy...

Egészség

farkas étvágyMegvolt a nagy elhatározás, fogyókúrába kezdtünk. Diéta, torna, lemondások a finom falatokról... egy darabig megy ez, ám szinte mindenkinél eljön az a perc, amikor rátör a farkas étvágy, és pillanatnyi "elmezavarában" bármit felfalna. Ugye ismerős ez a helyzet? Az alábbiakban olyan tippeket adunk, amivel sikeresen áthidalható a ránk törő torkosság.

 

Káposztaleves kapszula

Fogyókúra módszerek

káposztaleves kapszulaA káposztalevest, eredeti formájában sokan alkalmazzák sikerrel fogyókúrához, méregtelenítéshez. Ennek a kúrának a lényege, hogy negatív kalóriabevitelt produkál, azaz a feldolgozása több energiát éget el, mint amennyit a szervezet elraktároz belőle. Ennek a sikerén felbuzdulva alkották meg az ún. káposztaleves kapszulát.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 33