Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap

Fogyókúra

Vigyázz, a stressz hízlal!

Egészség

stressz és hízásMiért van az, hogy jön egy-egy nehezebb időszak, vizsga vagy magánéleti probléma, és máris többet mutat a mérleg? Ha megérted ennek az okát, kiküszöbölni is könnyebb lesz!

 

Ne szólj szám... inkább egyél?

Egészség

Túlsúly és önbizalom hiányA túlsúlyos emberek gyakorta érzik úgy, hogy kövérségük miatt alapból kirekesztettjei a társadalomnak. Emiatt történhet meg az is, hogy véleményüket, gondolataikat magukba (vagy inkább evésbe) fojtják, így kerülvén el a további megaláztatást, bántást.

 

Sikerrel lefogytál. Milyen érzés?

Egészség

Karcsú nőOlyan hús-vér embertársaink vallanak sikeres fogyókúrájuk utáni érzéseikről, akik hozzád hasonlóan megszenvedtek a sikerért.
Zoé: A jó hapsik észrevesznek az utcán, de sokszor kapok bókokat, titkos üzeneteket a közösségi oldalamon is.

 

A jojó effektus lelki okai

Egészség

A jojó effektus lelki okaiArról sokat hallottunk már, hogy a korábban leadott kilók visszahízásának milyen fiziológiai háttere van, arról viszont kevesebbet, hogy a fő probléma nem az emésztés mechanizmusában keresendő, hanem a fejben. Furcsa, igaz? Nem az a kérdés ugyanis, hogy miért vagy éhes (éhes vagy egyáltalán?), hanem az, hogy miért eszel?

 

A kövér embernek a kiközösítéssel is szembe kell néznie

Nóra küzdelme a kilókkal

Nóra küzdelme a kilókkal„Borzasztó érzés, mikor már annyira kövér vagy, hogy szégyelled magad és félve lépsz ki az utcára, de az még borzasztóbb, mikor már azért nem lépsz ki az utcára, nehogy szégyenben maradj.“ - így vall erről Nóra, aki 141 kilója miatt napról-napra mélyebb lelki válságba kerül.

 

Plasztikai műtét: a könnyebb megoldás!

Egészség

plasztikai műtét helyettLeszívatom a zsírt, feltöltetem a mellem, felvarratom a ráncaim... Hazánkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a plasztikai beavatkozások, annak ellenére, hogy nem kis egészségügyi kockázattal járnak. Te is hasonlón gondolkodsz? Válaszd inkább a másik utat!

 

2014. május 22.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplóÚgy érzem, legyőzhetetlen vagyok. 54,5 kilóval állhatatosan tartom a súlyom, ez persze folyamatos kontrollt igényel. Ma délután (is) letornáztam 60 perc Rubint Rékát, amiből 20 perc comb, 20 perc popsi és 20 perc hasizom volt.

 

Amikor lefogysz, nem csak te változol meg

Egészség

irigy barátokSokan azt tapasztalják, hogy kilóik csökkenésével a régi barátok száma is megcsappant. Vajon miért?

 

A túlsúlyos ember haragszik a világra

Fogyókúra módszerek

haragban a világgalEz persze nem meglepő, hiszen többségük nap, mint nap szembetalálja magát embertársai megvetésével. Hogyan alakul ki ez a sündisznó-effektus és milyen veszélyeket rejt?

 

„Ahhoz, hogy győzhess, hinned kell a győzelemben!“

Fogyókúra módszerek

Merj hinni önmagadban!Vajon eléggé hiszel magadban ahhoz, hogy lefogyj? Vagy a vesztesek elkeseredettségével zsírleszíváshoz, csodaszerekhez folyamodsz? Te döntöd el, mire vagy képes!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 33