Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap

Fogyókúra

Fogyi-irigység: a probléma valós!

Egészség

fogyi irigységAmíg kövér voltam, rengeteg barátom volt: együtt futottunk, sportoltunk, saját kínjainkon röhögtünk,  igyekeztünk jobbnál-jobb diétás recepteket kidolgozni és megosztani egymással,  máskor egy-egy rossz pillanatunkban elgyengülve faltuk együtt a csokoládét. Mióta lefogytam, minden megváltozott.

 

Boldogsághormon: nem csak csokival megy!

Egészség

Csoki és boldogsághormonRoskadozik párkapcsolatod, ... munkahelyi gondok gyötörnek, ... frusztrál, hogy legjobb barátnőd karcsú és sikeres, míg magadat korántsem érzed ilyennek. Lelki gyógyírként már nyúlsz is a csokoládé után. Állj! Van más megoldás is!

 

Praktikus fogyókúrás tanácsok

Egészség

Ha fogyókúrába kezdtünk, nem árt jó előre felkészülnünk néhány lehetséges buktatóra. Mit tegyünk, ha étteremben étkezünk, mi lehet a következménye a habzsolásnak, vagy mit tartsunk szem előtt, ha mégis "bűnbeestünk"? Az alábbaikból megtudhatjuk:

 

2014. június 23.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóHát átütő sikerről nem számolhatok be, mondhatnám úgy is: "visszaeső bűnöző" vagyok. Néha úgy érzem, meg tudnám váltani a világot, annyira állhatatosan tudok küzdeni, máskor meg lesüllyedek az önsajnálat és lustaság legmélyebb bugyraiba. Ezen visszaeséseimet a mérleg is igazolja. Sajnos...

 

Megetted a sovány vacsit, de még felfalnál egy fél disznót?

Egészség

Evési kényszer legyőzéseNincs fogyókúrázó, aki ne szembesülne azzal az érzéssel, mikor a diétás menüt elfogyasztva további finomságokon töri a fejét. „Még nem vagyok jóllakva, megőrülök, ha nem eszem még néhány falatot“. Itt a tuti tipp, hogy ellen tudj állni a kísértésnek!

 

Ha lefogysz, nem csak a testsúlyod változik meg

Egészség

A fogyás hasznaSokaknak csupán egyetlen cél lebeg a szeme előtt: karcsúsodni és szebbnek látni magát a tükörben. Talán a jóképű hódolók képe is bevillan, ám a képzeletbeli perspektívák ezzel le is zárultak. Pedig az ideális testsúly elérése ennél jóval többet tartogat számodra.

 

2014. július 7.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplóAnyukám azt mondta, a géneknek köszönhetően előbb-utóbb mindenki elhízik. Tény, hogy még nem láttam olyan középkorú vagy idősebb embert, aki meg tudta volna tartani a 25-30 évvel azelőtti súlyát, de én azért nem adom fel. Idáig sikerült, miért ne menne ezután is?

 

A nyár ízei: cseresznye és meggy

Egészség

Cseresznye fogyókúraA fákról mosolyogva kacsingat rád a cseresznye és a meggy, és te ellenállhatatlan kényszert érzel, hogy azonnal rávesd magad. Tedd bátran! Nem csak egészségedre, de fogyókúrádra is kitűnő hatással lesz!

 

„Így fogyott le 25 kilót!... Fantasztikus fogyás!...“

Fogyókúra módszerek

fogyás és csodaszerekA női magazinok elengedhetetlen része a diétás, fogyókúrás rovat, melyek sokszor hihetetlennek tűnő fogyásokról és elképesztő módszerekről számolnak be. Méhlepény tabletta, vámpír diéta és egyéb őrületes megoldások adnak „alternatívákat“ a fogyni vágyóknak. Ne dőlj be ezeknek!

 

Koplalással vagy egészséges életmóddal fogysz? Külsődből kiderül!

Fogyókúra módszerek

Koplalás vagy egészséges életmód?Egészen más benyomást kelt egy jojó effektussal küzdő, épp sovány korszakát élő koplaló, mint az, aki egész évben kiegyensúlyozott életmódot folytat. A két típus közti különbség bizony szemmel látható.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 33