Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap

Fogyókúra

A hízás egyik oka: a stressz

Egészség

kényszerevésKöznapi nyelven stressz-hájnak is nevezik azt a jelentős zsírfelesleget, ami a stresszes életmód miatti kényszer evés következménye.

 

Milyen a jó edzőruha?

Egészség

Mikor fogyókúrába kezdünk, jó esetben a testedzést, mozgást is aktívan beépítjük az életünkbe. Útba vesszük az első sportboltot, és igyekszünk beszerezni mindent, ami céljaink eléréséhez szükséges. Bokasúly, kézisúlyzó, gumikötél, step lépcső, és a sokféle kellék mellett szint már eltörpül az edzőruha kérdése. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagynunk ennek a körültekintő kiválasztását sem. Hogy miért? Az alábbiakból kiderül:

 

Mikor tornázzunk?

Egészség

Mikor tornázzunk?

Tanácstalan vagy, hogy mikor lenne ideális az alakformáló tornát, aerobikot végezni? Az alábbiakban olvashatod, melyik napszak miért jó erre a célra?

 

20014. szeptember 7.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra naplóA ma esti futás nem esett jól. Túl sokat akartam, így a 10. kilométer után már csak a hiúságom hajtott, nem a mozgás iránti vágy. Így csináltam végig a 11. km-t. Edzés után aztán szó szerint csavartam a ruháimból a vizet. A férjem kiakadt, azt mondta, nem vagyok normális. Én sem érzetem magam annak. :(

 

2014. szept. 2.

Picur - fogyókúra másodszor - ÚJ!

fogyókúra napló legújabb részeSikerült átlépnem a saját árnyékomat!!! Nemrég felfedeztem az itthoni futópad lehetőségeit, ám ezen kívül nem feledkeztem el jó öreg Rubint Réka barátomról sem. Hogy néz ki mindez mostanában a gyakorlatban?

 

2014. október 28.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóVegyes érzésekkel telve jelentkezem most újra. Az új munkahelyemen való beilleszkedés, az új életformához való alkalmazkodás bizony hullámzóvá tette a testsúlyomat. Amikor elkezdtem a melót, néhány hét alatt 58 kilóra fogytam. Hurrá! - de az örömöm nem tartott sokáig...

 

2014. szeptember 16.

Betti fogyókúra naplója

Betti küzdelme a kilókkalÚjra itt vagyok! Kínnal-keservvel (idáig) sikerült tartanom a 60 kilós (túl)súlyt, de most igazán félni kezdtem. Munkahely váltás előtt állok, és tartok tőle, hogy az új életmód további hízáshoz fog vezetni. Mire is gondolok?

 

Mindig annyit eddz, amennyi jól esik!

Fogyókúra módszerek

túlterhelő edzésEz persze nem azt jelenti, hogy a mozgást abban a pillanatban hagyd abba, amint erőfeszítéseket kell tenned. Az erőfeszítés nem egyenlő azzal, hogy azonnal fel is akarod adni. A fájdalom a barátod, nem az ellenséged, ezt ne feledd! Akkor honnan ismerjük fel, mikor kell megálljt parancsolni az edzésben?

 

Aerobik, tánc, sport óvodáskorban

Egészség

Nem csak felnőttkorban, de már óvodás csemetéknél is fontos szerept kell, hogy kapjon a sport, a mozgás. Gyermekem igazi sajtkukac, egész nap "pörög", hasznos lenne számára, ha beíratnám valamilyen sportra. Ugye ismerős ez a probléma? Ha hiperaktív csemetét nevel, az előbbi kérdés még hatványozottabban előjön.

 

Családi támogatás a fogyókúrához

Egészség

Fogyókúra és családi támogatásHogyan segítheti, támogathatja a fogyókúrázót családja? A hozzátartozók ugyanis könnyen befolyásolhatják a lemondásokkal küszködő fogyni vágyót akár pozitív, akár negatív irányba. Gondoljunk csak a közös bevásárlásokra vagy akár az otthoni étkezési szokásokra...

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 33