Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Niki fogyókúrájának története

Niki fogyókúrájának története

Niki vagyok 16 éves, tanuló. 168 cm vagyok és 69 kg. Számomra ez is szörnyen hangzik, de úgy, hogy 1 évvel ez előtt csak 49 kg voltam talán már mások számára is. Világéletemben sovány voltam, imádtam, hogy bármilyen ruha jól állt, hogy nem kellett arra figyelnem jól áll-e a fürdőruha. Magabiztos voltam és szerettem enni is. Aztán jött a gimnázium és a megfelelési kényszer: általános iskolában kitűnő tanuló voltam szerettem volna itt is jól teljesíteni, de persze ez nem volt könnyű.Ha véletlenül mégis becsúszott egy rossz jegy egy kis édességgel vigasztaltam magam - eleinte, aztán már sokkal. Kezdetben csak a ta nulás miatt nem jártam annyit bulizni, aztán mikor hirtelen azon kaptam magam, hogy 10 kilót híztam megrémültem. Elkövettem azt a hibát hogy ezt az egészet átmeneti állapotnak tekintettem és nem vettem magamnak új ruhákat, így aztán kevés olyan ruhám akadt itthon amik jól álltak volna rajtam. Tehát az önbizalmam rohamos ütemben csökkeni kezdett. Nagy elhatározásomban kitaláltam hogy akkor most két hét alatt visszafogyok, aminek az lett az eredménye hogy egy hétig nem ettem utána pedig telezabáltam magam. Ez kicsit kedvemet szegte, és elkeseredésemben csak ettem és ettem...Újabb 10 kiló :( Azt hittem végem van....Mondanom sem kell, hogy a tavalyi nyaram rettenetes volt. Egyszer sem voltam strandon!!! Azóta se nagyon változott a helyzet, de most azt mondtam elég! Nem járok bulizni, ja és időközben már a tanulásról is lemondtam csak sajnáltatom magam. Na és persze pasim sincs, ami nem is a külsőm miatt van hanem amiatt hogy teljesen elzárkózom ha lenne egy elvetemült aki közeledne. Tehát én ezt nem csak egy fogyókúrának tekintem hanem életmódváltásnak. Nem lesz többé itthon búslakodás, nem lesznek falási rohamok, sikertelen próbálkozások, amik eddig abból adódtak hogy egyedül csináltam a diétát és akaraterő hiján feladtam egy hét. De most itt a nyilvánosság ami segíteni fog :) Úgyhogy kitartás sikerülni fog :D:D:D:D:D:D:Djúlius 24. péntek

Niki fogyókúrájának története

Súly: 60.8 kg

Ma van az utolsó napja a 13 napos diétámnak. :):):) Igaz hogy nem teljesen azt ettem amiket kellett volna inkább a mennyiségen változtattam és így sikerült 5 kg-tól megszabadulnom. Szerettem volna 59 kg lenni de most a 60-nak is örülök. A célom hogy szeptember 1-re 50 kg legyek. Addig próbálok sokat mozogni és sok zöldséget, gyümölcsöt enni. Hamarosan jelentkezem!! :):):):)

Reggeli: tejeskávé
Ebéd: 2 kemény tojás, répa
Vacsora: saláta

 

július 23. csütörtök

Niki fogyókúrájának története

Súly: 61.2 kg

Ma rá tudtam venni magam egy kis tornára. Igaz, hogy csak a szokásos felüléseim helyett egy rendes hasizom erősítő tornát csináltam. Ezenkívűl csak dvdztem és olvastam, úgyhogy a mai nap sem volt túl pörgős de ebben a nagy melegben nem is baj. :):)):)

Reggeli: tejeskávé
Ebéd: natúr joghurt, répa
Vacsora: saláta

 

július 22. szerda

Niki fogyókúrájának története

Súly: 61.5 kg

Most már nagyon úgy tűnik hogy pontosan 40 dkg meg le minden nap,de inkább nem is kiabálom el. :) Ma egyébként vendégek voltak nálunk és jól bevásároltunk hogy legyen mivel megkínálni őket. Én ennek nem nagyon örültem de valahogy sikerült megállni hogy beleegyek valamibe is. Bár mikor elmentek és a maradékot megláttam elég nagy volt a kísértés de aztán arra gondoltam hogy ennyire nem lehetek gyenge és inkább bekaptam egy mentolos rágót. Persze eszembe jutott ez a kis diétás naplóm is, a nyilvánossá tett lelkiismeretem. :):):P

Reggeli: tejeskávé
Ebéd: natúr joghurt, 1 barack
Vacsora: paradicsom, barack

 

július 21. kedd

Niki fogyókúrájának története

Súly: 61.9 kg

Már csak két kiló és végre átlépem az első álomhatárt. :):) Ami azt illeti a mai napom se volt túl pörgős úgyhogy nem is nagyon tudok miről írni.

Reggeli: tejeskávé
Ebéd: 1 joghurt, 1 liter juice
Vacsora: 1 kemény tojás, 1 répa

 

július 20. hétfő

Niki fogyókúrájának története

Súly: 62.3 kg

A mai nap elég gyorsan eltelt. Mászkáltam a városban, barátnőkkel találkoztam...Néha eszembe jut hogy strandra kéne menni, de a következő gondolatom már az hogy ezt talán még nem kéne erőltetni. A másik dolog amin agyalok az a mozgás. Tudom nem agyalni kéne hanem csinálni, de ebben a melegben még lustább vagyok. Úgyhogy egyenlőre marad a napi 3szor 20 perces kutyasétáltatás és a 100 felülés, ugyanis a hasamra elég kényes vagyok, legalább már az legyen szép rajtam, ha más nem is.. :) :):)

Reggeli: tejeskávé
Ebéd: 1 natúr joghurt, 2 tojás
Vacsora: 1 paradicsom, 1 barack

 

július 19. vasárnap

Niki fogyókúrájának története

Súly: 62.7 kg

A mai nap is elég itthon ülős, pihengetős volt. A fogyásomnak viszont nagyon örülök úgy tűnik szép ütemben haladok lefelé és nem is olyan nehéz betartani a diétát. Igaz vannak nehéz percek mikor azt gondolom hogy na akkor most megyek és eszek nem érdekel az egész de eddig sikerült ezt a érzést leküzdenem. :) Bár mostanában azt gondolom nekem nem igazán valók a szigorú étrenddel rendelkező diéták mert úgyis eltérek tőle. Na de mind1 a lényeg hogy amit most csinálok az hatásos, még ha már szinte köszönőviszonyban sincs a 13 napos diétával. :):)

 

július 18. szombat

Niki fogyókúrájának története

Súly: 63.1 kg

Ma napom nem túl pörgős inkább a pihenésről szól, de most nem is nagyon bánom. Rettentő meleg van, de estére vihart ígértek, jöhetne már. :):):) Hát a mai kaja adagom nem túl biztató, reggelire tea...Nálam ez elég megoldhatatlan mert kávé nélkül ki se tudom nyitni a szemem. :P Úgyhogy ma bűnözök de majd a vacsira szánt gyümölcssalátát megeszem 3körül és remélem kibírom reggelig. :):)

Reggeli: tejeskávé
Ebéd: -
Vacsora: gyümölcssaláta

 

július 17. péntek

Niki fogyókúrájának története

Súly: 63.5 kg

Hát igen fogytam, pedig tegnap nem ettem úgy ahogy kellett volna. Gondolom ez annak köszönhető hogy nem sokat eszem, viszont ez meg az anyagcserére nincs túl jó hatással. De azért majd igyekszem. :):) A mai nap elég jól betartható de szerintem a vacsi megint elmarad.

Reggeli: tejeskávé, rozskenyér
Ebéd: 2 kemény tojás, 1 sárgarépa
Vacsi: -

 

július 16. csütörtök

Niki fogyókúrájának története

Súly: 63.9 kg

Ma nem igazán voltam itthon kirándulgattunk voltunk Pesten is. Ez így önmagában jó is lenne mert nem nagyon lenne időm enni. De azért közben eléggé megéheztem és mivel útközben elég nehéz bekapni egy tonhalat - az lett volna az ebédem - így ettem helyette egy szendvicset. :(:( Mentségemre legyen mondva hogy rozskenyeres volt és csak gépsonka volt benne meg jó sok zöldség és vacsira már nem is ettem semmit. De ezek után azt hiszem ezt a diétát már végképp nem nevezhetem 13 napos diétának. Mindesetre azért végig csinálom aztán majd visszatérek a saját módszeremhez.

Reggeli: tejeskávé
Ebéd: szendvics :(
Vacsi: -

 

július 15. szerda

Niki fogyókúrájának története

Lassan, de biztosan haladok lefelé. Ez így pont jó. Amúgy ma itthon voltam, pakolásztam, olvasgattam, tvztem, dvdztem szóval semmi izgalmas. Próbálkozom magam rávenni egy kis mozgásra de ebben a meleg - nekem aki amúgy is lusta vagyok - képtelenségnek tűnik. Úgyhogy marad a napi háromszori kutyasétáltatás. :)

Reggeli: tejeskávé
Ebéd: 1 natúr joghurt
1 liter juice napközben
Vacsora: 1 kemény tojás, répa

 

július 14. kedd

Niki fogyókúrájának története

Súly: 64.6 kg

A mai napommal is meg vagyok elégedve. Minden szempontból :) Reggelire tejeskávé ( az üres kávé teljesen kikészít ) aztán elmentem kicsit vásárolgatni, amiből persze nagy bevásárlás lett és a végén pont azt nem vettem amiért elindultam. Hát, így szokott ez lenni :) 12kor haza értem megettem 3 szelet sonkát és két kemény tojást ebédre. Aztán indultunk rokonlátogatásra és kirándulgatni. 6 körül haza értünk, akkor ettem egy barackot és egy paradicsomot. Még mindig nem ettem annyit mint amennyi a diétában elő van írva, de szerintem ezt pótoltam a tejeskávéval. Jobban mondva azért nem ettem annyit mert tejeskávét ittam. :):):):):) Azért meg kell hagyni elég éhes vagyok, még nem az a "falat-kaparós" éhes de tudnék enni, nem is keveset. :):) De nem adom fel. Nem maradok kövér. :):)

Reggeli: tejeskávé
Ebéd: 3 kis szelet sonka, 2 kemény tojás
Vacsi: 1 barack, 1 paradicsom

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3