Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Melinda fogyókúrája III.15-17. / 20-22. nap

III.15-17. / 20-22. nap

Melinda fogyókúrája

Március 15-én eluralkodott rajtam az édesség utáni vágy, olyan volt, mint amikor terhes voltam és megkívántam valamit, és csak arra tudtam gondolni, amíg meg nem vettem.Megettem volna 1 doboz Raffaello-t, 1 doboz Ferrero-t, 1 tábla étcsokit narancsos ízesítéssel....Szerencsémre a boltok zárva voltak!! Elkezdtem hát kutakodni, s rátaláltam az előre megvett húsvéti csokinyuszira és tojásra.Hmmmmm...... Isteni volt!! Azért ne higgyétek, hogy egyedül vágtam be az égészet, volt segítségem!! :D Így csak félig van bűntudatom. Aztán rendeltünk pizzát,de ez sem akkora gáz, mert én fitt-pizzát kértem, ami barna tésztából volt, rajta zöldségekkel és pulykamellsonkával.Komolyan mondom, még ízlett is, annak ellenére, hogy párom fintorogva nézte, és megjegyezte(két sonkás-szalámis falat között), hogy ennek lábszaga van, ő képtelen lenne megenni.
Vasárnap már visszafogtam magam, ami azt jelenti, hogy a szokásos párolt zöldséget eszegettem, meg update pudingot.
Ma úgy döntöttem, hogy okééé, legyen újra zöldség, de kell valami újítás,eredmény: rakott zöldség. Akkora adagot csináltam, hogy szerintem 3 napig ezt eszem majd.
Természetesen az update puding ma sem maradt el, és megfelelő mennyiségű folyadékot is ittam.Jah, és még tornáztam is!!!
Reggel ráálltam a mérlegre: még mindig 57 kg. Köszönhetem ezt a hétvégi dőzsölésnek.
Nagyon lassan fogyok, ki kellene találnom valami más módszert, nem tudom milyenek lehetnek ezek a fogyiitalporok.Mindenesetre várok még 1-2 hetet,aztán lehet beszerzek valamilyet.Basszus, szülés után sokkal nehezebben lehet fogyni, mint előtte!Ez katasztrófa!!