Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Melinda fogyókúrája III. 13-14./ 18-19. nap

III. 13-14./ 18-19. nap

Melinda fogyókúrája

A tegnapi napom a rohangálás jegyében telt, ebből az következik, hogy szinte semmit nem ittam, és szerencsére nem is ettem.De tényleg nem. Délelőtt egyébként sem szoktam enni, délután nem voltam otthon, este pedig egy szelet 90%-os roszkenyeret fogyasztottam el light margarinnal.Magam is csodálkozom ezen, de így történt az bizonyos. :)
Azért ma a folyadékbevitelre ügyeltem, hogy meglegyen a 3 liter, a kajám pedig párolt zöldség volt, meg update puding.Képzeljétek voltam általános vérviszgálaton, ami elég elkeserítő lett. Először is magas a koleszterin szintem, amit nem értek, ugyanis húst nem zabálok ipari mennyiségben, és az édesség adagomat sem lehet kiemelkedően soknak mondani.Ha még csak ez lenne rossz, de kiderült,hogy sűrű a vérem, és alacsony a vasam.Na erre varrjatok gombot.Mégis mennyit igyak még????Ettől többet nem tudok magamba eröltetni!Talán majd nyáron, ha meleg lesz......
Bevallom, a tornát már 1 hete hanyagolom, mardos is a bűntudat, olyan ,mintha minden egyes torna nélkül töltött napon a kilók sunyi módon, észrevétlenül vándorolnának vissza.Holott ezen a héten már a 45 perces adagokat kellett volna gyűrnöm....Na nem baj, jövő héten még maradok a 30 percnél, hogy visszarázódjak, s utána gőzerővel 45 percet fogok lenyomni. Lelkem rajta!!! :)