Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Melinda fogyókúrája

Melinda fogyókúrája

Melinda vagyok, akaratgyenge és lusta. Ez nem volt mindig így,legalábbis a terhességem előtt nem, amit 50 kilósan indítottam, szülni már 70-el mentem be. Azóta eltelt 4 hónap, most 60 kg vagyok,nagyon nem érzem jól magam a bőrömben, és meg akarok szabadulni ettől a 10 kg feleslegtől. Az első próbálkozásom alkalmával mindenféle módszert összeolvastam, és megtetszett az Update, felvérteztem magam tehát zsebkönyvvel, 2 hétig voltam kitartó....
Most összeszedem magam, mert ha idén nyáron is akkora kánikula lesz mint tavaj, nem maradhatok a bébimmel a lakásban, bizony strandolnunk kell.
Szóval, HALÁL A HÁÁÁJRA!!!IV.9-17./35-42.nap

Melinda fogyókúrája

Itt az ideje, hogy beszámoljak a fogyiital-akcióról.Eddig igazából nem lett volna mit írnom, max az elkeseredettségemet, hogy nem történik semmi, de azt nem akartam, így várakozó fokozatba kapcsoltam.Tegnap aztán ráálltam a mérlegre, és képzeljétek 56-ot mutatott.Pedig mostanság nem igazán tornázok, egyszerűen nem bírom magam rávenni.Van valami recept arra, hogyan vehetném rá magam?? :))) Na mindegy.Az eredményemet azért pozitívnak veszem, és várom a fejleményeket, mert most van a stabilizáló kúra, ami 15 napos,tehát korrekt eredményről majd csak ezután tudok mesélni.

 

IV. 4-8. / 30-34. nap

Melinda fogyókúrája

Talán új időszámítást is kezdhetnék a fogyi-italos akcióm miatt, de inkább nem bonyolódok bele mégjobban, így legalább tisztán látszik mennyi ideje vesződöm ezzel az egésszel. :))
Nos a méregtelenítő vasárnapom nem egészen úgy zajlott ahogy szerettem volna, szerintem ez csak valami mazochistának való.Jó, nem vétkeztem súlyosan, de mégsem tartottam be mindent, pl ettem halat, meg egy (kis!)szelet pizzát.Tudom, ez nem ment fel,csak gondoltam bevallom.... :P
Hétfőn elkezdtem inni a lötyit,melynek lényege, hogy 4 napig 4 kupaknyit kell összekeverni 1 liter vízben,s a nap folyamán egyenletesen beosztva meginni, aztán 3 napig 3 kupak, 2 napig kettő, 1 napig 1= 10 nap, majd ezt követi 15 stabilizáló nap, amikor végig 2 kupaknyival kell inni a vizet.
Meg kell mondjam, elképesztően sz*r íze van, olyan mintha gyerekfogkrémet innék,ami nem is lenne baj, ha tudnám, hogy hatásos lesz! :)

 

IV. 1-3./ 28-29. nap

Melinda fogyókúrája

Komoly elhatározásra jutottam.... Ismét! :))) Vasárnap tiszítónapot csinálok, hogy hétfőtől elkezdhessek egy fogyi-italos programot.A következőképp fog ez a dolog kinézni.Vasárnap kb 4 liter szénsavmentes vizet fogok inni, plusz 3x2,5 dl salaktalanító teát, valamint veszek 2-3 kg többféle almát.Még életemben nem csináltam ilyet, de most szükségem van rá, valahogy kívánja a szervezetem.A tavaszi nagytakarítás után pedig jöhet a fogyiital hétfőtől.A kezdő kúra 10 napos, a stabilizáló 15.Mellette természetesen tornázok is, de csak 30 percet, ugyanis a 45 percesnél még mindig vért izzadok.Nagyon kíváncsi leszek magamra, szerintem meg tudom csinálni, főleg így, hogy le is írtam :)))

 

III. 30-31. / 26-27. nap

Melinda fogyókúrája

Nagyon eredményes vagyok...... Ami plusz 1 kg-ot jelent. 58kg.... Pfúúú.Csoda, hogy nem 60. Az elmúlt napok kajamennyissége után meg sem lepett volna.Húsvét után sajna nem sikerült visszafognom magam, úgy kívántam az édességet, hogy képtelen voltam betartani a diétát.Vajon hogyan érhetném el azt, hogy huzamosabb ideig kibírjam édesség nélkül???!!Ráadásul május 3-án ballagásra vagyunk hivatalosak, ruhám lenne, kár, hogy kicsi.... :)Mostmár tényleg ki kell próbálnom valami fogyókúrás italt...

 

III. 25-29. / 21-25.nap

Melinda fogyókúrája

A mai napot dupla adag kávéval, és tripla adag elszántsággal kezdtem,,,,,hogy majd kávé után lezavarok 45 perc tornát,és mostmár tényleg nem eszem egy deka édességet sem.Sőt! Rá sem nézek! Szép elhatározásom ott bukott el, hogy a kávé után egész nap nem volt gáz, és a TV szerelőt is vártam.Közben elment az idő mosással,húsvéti-romok takarításával, és feng-shui térrendezéssel meg minden anyám kínjával.... :)
Nem tudom hány tonna édességet,édességnek látszó kaját és egyéb hájnövesztő készítményt tömtem magamba az elmúlt napokban,de inkább bele sem gondolok,Olyan 1-1,5 kg-ot hízhattam vissza.Szégyenemben a mérlegre sem akartam ráállni.
Holnaptól azonban kőkeményen visszaállítom a rendet.Megint kávéval kezdek, de majd igazi tornázással folytatom,megiszom a 3 liter vizemet pulsz 1-2 bögre tisztító teát, és várom a hatást . :) Azt még nem tudom mit eszem, de ha sütni fog a nap akkor lehet, hogy fényt!! Hátha nekem bejön, sosem lehet tudni :D

 

III. 19-20. / 23-24.nap

Melinda fogyókúrája

Ajjaajj nem nagyon tudok most semmi értelmeset írni,érzem ahogyan a lelkesedés száll el belőlem.A tegnapi nap még nem is volt olyan gáz, de ma már nem bírtam ki, hogy ne egyek egy pizzát.Egy normális pizzát, nem barna tésztásat zöldséggel! :) Nagyon jól esett, csak ne este 8-kor ettem volna.Holnap reggelire meghagytam 2 szeletet.Egyébként reggeliztem az elmúlt két napban, és nem jöttem rá miért olyan nagyon fontos.Csak azt eredményezi, hogy többet eszem.
Képzeljétek beszereztem egy twistert, állítólag nagyon jó úszógumigyilkos szerkezet.Majd meglátjuk, de valószínűleg tényleg hatásos lesz, ha ezzel egészítem ki a tornámat.Már csak egy taposógép hiányzik,popóra+combra tök jó lenne.

 

III.18./ 23. nap

Melinda fogyókúrája

Egyre kevésbé bírom csoki nélkül,ma is vétkeztem pár kocka milkával.Pfff ettől a zöldségtől már falra mászok, de azt hiszem tudom miért nem fogyok gyorsabban. Az okok a következők: egyoldalú táplálkozás, reggeli hiánya,és nincs meg a napi 3-4 étkezés sem. Mindegy, eddig a hülye húsvétig mát csak kibírom valahogy,de aztán jövő héten kitalálok valami jó kis csirkemelles kaját, és pulykát is fogok enni meg halat. Az a baj, hogy így szinte minden nap mást kell kotyvasztani, amihez semmi kedvem, de azt sem tudom rendesen felmérni, hogy egyvalamiből mennyi kell 2-3 napra.Vagy túl kevés lesz, vagy túl sok.

 

III.15-17. / 20-22. nap

Melinda fogyókúrája

Március 15-én eluralkodott rajtam az édesség utáni vágy, olyan volt, mint amikor terhes voltam és megkívántam valamit, és csak arra tudtam gondolni, amíg meg nem vettem.Megettem volna 1 doboz Raffaello-t, 1 doboz Ferrero-t, 1 tábla étcsokit narancsos ízesítéssel....Szerencsémre a boltok zárva voltak!! Elkezdtem hát kutakodni, s rátaláltam az előre megvett húsvéti csokinyuszira és tojásra.Hmmmmm...... Isteni volt!! Azért ne higgyétek, hogy egyedül vágtam be az égészet, volt segítségem!! :D Így csak félig van bűntudatom. Aztán rendeltünk pizzát,de ez sem akkora gáz, mert én fitt-pizzát kértem, ami barna tésztából volt, rajta zöldségekkel és pulykamellsonkával.Komolyan mondom, még ízlett is, annak ellenére, hogy párom fintorogva nézte, és megjegyezte(két sonkás-szalámis falat között), hogy ennek lábszaga van, ő képtelen lenne megenni.
Vasárnap már visszafogtam magam, ami azt jelenti, hogy a szokásos párolt zöldséget eszegettem, meg update pudingot.
Ma úgy döntöttem, hogy okééé, legyen újra zöldség, de kell valami újítás,eredmény: rakott zöldség. Akkora adagot csináltam, hogy szerintem 3 napig ezt eszem majd.
Természetesen az update puding ma sem maradt el, és megfelelő mennyiségű folyadékot is ittam.Jah, és még tornáztam is!!!
Reggel ráálltam a mérlegre: még mindig 57 kg. Köszönhetem ezt a hétvégi dőzsölésnek.
Nagyon lassan fogyok, ki kellene találnom valami más módszert, nem tudom milyenek lehetnek ezek a fogyiitalporok.Mindenesetre várok még 1-2 hetet,aztán lehet beszerzek valamilyet.Basszus, szülés után sokkal nehezebben lehet fogyni, mint előtte!Ez katasztrófa!!

 

III. 13-14./ 18-19. nap

Melinda fogyókúrája

A tegnapi napom a rohangálás jegyében telt, ebből az következik, hogy szinte semmit nem ittam, és szerencsére nem is ettem.De tényleg nem. Délelőtt egyébként sem szoktam enni, délután nem voltam otthon, este pedig egy szelet 90%-os roszkenyeret fogyasztottam el light margarinnal.Magam is csodálkozom ezen, de így történt az bizonyos. :)
Azért ma a folyadékbevitelre ügyeltem, hogy meglegyen a 3 liter, a kajám pedig párolt zöldség volt, meg update puding.Képzeljétek voltam általános vérviszgálaton, ami elég elkeserítő lett. Először is magas a koleszterin szintem, amit nem értek, ugyanis húst nem zabálok ipari mennyiségben, és az édesség adagomat sem lehet kiemelkedően soknak mondani.Ha még csak ez lenne rossz, de kiderült,hogy sűrű a vérem, és alacsony a vasam.Na erre varrjatok gombot.Mégis mennyit igyak még????Ettől többet nem tudok magamba eröltetni!Talán majd nyáron, ha meleg lesz......
Bevallom, a tornát már 1 hete hanyagolom, mardos is a bűntudat, olyan ,mintha minden egyes torna nélkül töltött napon a kilók sunyi módon, észrevétlenül vándorolnának vissza.Holott ezen a héten már a 45 perces adagokat kellett volna gyűrnöm....Na nem baj, jövő héten még maradok a 30 percnél, hogy visszarázódjak, s utána gőzerővel 45 percet fogok lenyomni. Lelkem rajta!!! :)

 

III. 07-12./ 12-17.nap

Melinda fogyókúrája

Sziasztok!

Ez a hosszú szünet annak köszönhető, hogy hazautaztunk anyukámékhoz.Próbálom a jó oldalát nézni(fogyiszempontból), így legalább nem húsvétkor jövünk, tehát nem zabálom magam tele háromszor annyira mint ahogyan most telezabáltam....Le sem írom miket ettem,semmi értelme,minden nap bűnöztem.Természetesen a tornázós dvd is otthon maradt,,,,Azon viszont meglepődtem a hétfői mérlegelésnél( ezt bezzeg nem felejtettem el!),hogy 57 kg-t mutatott a mérleg.Szóval vagy elromlott, vagy rosszul láttam. :D És képzeljétek a folyadékmennyiségem is minden nap megvolt 1,5-3 liter.Ennek köszönhetően a narancsbőröm felére csökkent már most, ami szintén hihhetetlen.Eddig mindig csak olvastam meg hallottam a víz jótékony hatásairól, de elengedtem a fülem mellett.Most ajánlom mindenkinek!

 

III. 06./ 11. nap

Melinda fogyókúrája

Eléggé álmos vagyok, és a fejem is fáj, ezért most rövid leszek.Volt torna, hosszú séta, 3 liter víz, ebédre gyorsrizs, amit édesítőszeres csokipudingba kevertem bele.Vacsora: párolt zöldségek, tükörtojás.
Elnézést a bejegyzéseimben lévő helyesírási hibákért, de általában későn írok, és nem mindig olvasom vissza.
Húú valamelyik nap láttam egy tök jó barnasörös-húsos receptet Stahl műsorában, ha vége a böjtnek megcsinálom....Persze tökmindegy, mert csirkemellsonkát szoktam eszegetni, de azért arra nem mondhatjuk, hogy HÚS!! :D

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2