Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Lívia fogyókúra naplója

Lívia fogyókúra naplója

Sziasztok! Lív vagyok.

Jelenlegi testsúlyom: 61,5kg Magasságom: 164cm.

Nagyon örültem neki, hogy leírhatom kilóim elvesztésének történetét. Sokszori próbálkozás után neki kezdek újból a lefogyásnak. Mert bevallom őszintén, ellustultam. A magasságomhoz és az alkatomhoz általam elfogadott testsúly az 56-57kg lenne. Férjem szerint sajnos nem a megfelelő helyre híztam, hanem oda ahol a nők többsége nem szívesen. Alma formájú testalkatom révén, nincs csípőm ez által erősebb, vagyok deréktájt. Így a hasam aránytalanul nagyobb, mint ahogy én azt szeretném. Tehát a célom a kilók lecsökkentése és az alkatom előnyösebbé tétele. Majdnem minden reggel biciklizem a munkahelyemre, de ezzel csak a lábban formáján javítottam. Elhatározásom az, hogy minden nap egy picivel kevesebb étel és egy picivel több sport.(otthon is végezhető hasprés és súlyzózás.) Mindezt szeretném 3 hónap alatt elérni. Remélem sikerül!március 15.

Lívia fogyókúra naplója

Induló testsúly: 62kg
Jelenlegi testsúly: 60,5kg

Valóban segít a rendes étkezés betartása, ismét egy picivel kevesebb lettem. Nemzeti ünnepünk napján gondoltam pihenek egy picit, bár nem esett nehezemre, mégis segédkeztem páromnak egész nap. Így nem jutott időm arra, hogy megmozgassam a tagjaim, viszont az étkezésemet betartottam. Este egy tárgyalásra készültünk, ezért megpróbáltam a legszebb formámat hozni, hát bevallom őszintén nem erre számítottam, még mindig nem férek bele a kedvenc nadrágomba. Picit elbizonytalanodtam, de akkor sem adom fel!

 

március 14.

Lívia fogyókúra naplója

Induló testsúly: 62kg
Jelenlegi testsúly: 61kg

Elgondolkodtam a fogyókúrám lényegén, és arra döbbentem rá, hogy valójában nem is a kilók csökkenése a fontos, hanem a kinézett, mert lehetek én 57kg-os, ha se, mellem se hátsóm nem marad. Viszont a testalkatom formailag alakíthatom, mert mikkor férjhez mentem 1/2 éve akkor nem voltam ennyire elhanyagolt, mint most. A férjemnek valószínű az nem tetszett, hogy azzal, hogy hozzá mentem egyidejűleg elkezdtem elhanyagolni az alakomat. Ami szerintem sok nőtársamnál megtörténik. Hisz van egy mondás:- megszerezni könnyű, de megtartani nehéz. Ettől függetlenül, szertnék még legalább 2 kg-mal kevesebb lenni, de semmi esetre sem túlzottan vékony, hanem annál inkább vonzó, nőies és szép feleség lenni.

 

március 13.

Lívia fogyókúra naplója

Induló testsúly: 62kg
Jelenlegi testsúly: 61kg

Délelőtt megtornáztattam, ismét a hasam, érezhetően feszesebb lett a bőröm. Nekem nagyon tetszik a változás, talán az önbizalmam is javult egy picit. Vettem 3db felsőt és a látvány magáért beszél. Alakul a forma, már nem annyira lóg ki a nadrágból az úszógumi, a hátamnál is csökkent a melltartó által bevágódó kis hurkák mennyisége. Észrevettem, hogy ösztönösebben kevesebbet teszek a tányérra és jól is lakom a kiszedett mennyiséggel. Mutattam este páromnak a változást, amire kielégítő választ is kaptam. Neki tetszik!

 

március 12.

Lívia fogyókúra naplója

Induló testsúly: 62kg
Jelenlegi testsúly: 61,5kg

Kilóban nem lettem kevesebb, de tükörbe nézve látható a változás. A hét utolsó napján takarítás és főzés várt, érezhetően könnyebben vettem az akadályokat. Délelőtt 3-szori étkezést betartva már estére nem is voltam éhes. Kíváncsi voltam mennyit mutat a mérleg lefekvés előtt, ezért megmértem magam, de nem volt változás, legalább nem hízom, ez tetszik.

 

március 11.

Lívia fogyókúra naplója

Induló testsúly:62kg
Jelenlegi testsúly: 61,5kg

Nagyon megörültem mikkor a mérlegre álltam, végre megmozdult. Pihenés helyett a mai napot munkával töltöttem. Délután annyira fáradt voltam, hogy nem volt már kedvem tornázni. Férjem este megjegyezte, hogy már nem szeretné, ha többet fogynék. Ezt persze nem értettem, de talán igaza van, hisz lehet, hogy testsúlyilag nem nagyon fogytam, viszont hastájékban apadt az úszógumim. Azért nem adom fel, jobban érezném magam, ha végre a 60kg. alá mennék.

 

március 10.

Lívia fogyókúra naplója

Induló testsúly:62kg
Jelenlegi testsúly:62kg

Izomlázzal ébredtem. Végre érzem, hogy azért van egy pici hasizmom. Munkahelyemen ma csak pihentem, nem akartam megmozgatni a fájó részemet. Az étkezésemre odafigyelve, úgy alakítottam a mai napom, hogy sok folyadékot és kevesebb ételt fogyasszak. Aminek remélem meg lesz az eredménye.

 

március 9.

Lívia fogyókúra naplója

Induló testsúly:62kg
Jelenlegi testsúly:62kg

Bár változás nem történt mégis könnyebbnek érzem ma magam. Megvolt a délelőtti 3 étkezés, ami könnyű ételekből ált.( kefir, hagymaleves,alma,narancs). A nap közbeni testmozgás sem maradt el, ami abból állt, hogy ritmusos zenére haspréseket csináltam 2 munka között. Mikkor edzőterembe jártam volt egy olyan hasgép amelyre rá kellett ülni és a hasammal jobbra-balra forgatva az oldalsó úszógumira hatottam. Ugyanezt teszem a forgószékkel, ez elég viccesen néz ki, de szerencsére csak a munkatársaim látnak. A hatás nem marad el!

 

március 8.

Lívia fogyókúra naplója

Induló testsúly:62kg
Jelenlegi testsúly: 62kg

Elhatároztam, hogy a mai naptól jobban odafigyelek a testtartásomra, mert ha helyesen tartom a hátam és behúzom a hasam, akkor a fogyás eredményét is jobban látom. Kutakodás képen végig néztem néhány fogyókúrára ösztönző honlapot az interneten. Kíváncsi voltam milyen étrendet és otthon is végezhető tornát javasolnak. Rádöbbentem, hogy helytelenül osztom be a napi étkezésemet. A javaslat szerint reggel 8 órától délután 12 óráig kell a nagyobb étkezést megtenni, mert a szervezet akkor még csak kiválaszt, utána 12 órától este 20 óráig már csak gyümölcs félét lehet enni, mert ekkor már felveszi a salakanyagokat is. Ráadásul napi 5-szöri étkezés javasolt. Az biztos, hogy a napom elég jól telt, megálltam a nassolást, és amikor csak lehetőségem volt megmozgattam a hasizmomat.

 

március 7.

Lívia fogyókúra naplója

Induló testsúly: 62kg
Jelenlegi testsúly: 62kg

Reméltem, hogy a mai reggelen lesz valami változás és igen 0,5kg-val kevesebb. Egy kefirrel indítottam a reggelim, délután pedig milánóival folytattam. Hát nem vagyok büszke magamra. Munka után neki álltam főzni, de megálltam és csak egy tányér frankfurtilevest ettem. Még mindig nem tudom rávenni magam a tornázásra, kíváncsi is leszek a holnapi nap mérlegelésére.

 

március 6.

Lívia fogyókúra naplója

Induló testsúly: 62kg
Jelenlegi testsúly: 62.5kg

Semmi változás, amit meg is értek, hisz még jóformán nem is tettem semmit azért, hogy fogyak. Biciklire ülve a 10cm-es hóban elindultam a munkahelyem felé, a megszokott tempóm felével. 2db. kefir és 2db. narancs volt a mai menü. Úgy döntöttem ma kemény leszek magamhoz, így este még egy kis gyümölcssalátával zártam a napot

 

Március 5.

Lívia fogyókúra naplója

Induló testsúly: 62kg
Jelenlegi testsúly: 62.5kg

A mérleg ma sem hazudott, így semmi nem változott. Reggel ismét kaukázusi kefirrel indítottam a napot. Majd elmentünk a férjemmel megnézni a motorkiállítást. Rengetegen voltak, így nem is maradtunk sokáig. Már alig vártam, hogy hazaérjünk, mert nem ettünk semmit. Se, sült kolbász se pecsenye, így hát várt itthon a jól bevált bableves egy kis brassóival. Tehát elkövettem az első bűnt, úgy teli ettük magunkat, hogy öröm volt nézni. Este viszont ettem kettő almát, ami nagyon jól eset.

 
További cikkeink...
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3