Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap

Fogyasztó tea: a zöld tea áldásos hatása

Fogyókúra módszerek

Ki ne szeretné szenvedések nélkül, tartósan leadni súlyfeleslegét? Ki így, ki úgy próbálkozik, ám az eredmény nem minden esetben meggyőző. Mi lehet a hiba? Sok esetben a kitartás hiánya, ám mégtöbb esetben a rosszul megválasztott módszer okozza a kudarcot. Koplalás, szenvedés, végül feltépjük a hűtűt és mindent felfalunk... Ismerős a helyzet? Lehet, hogy más, kíméletesebb módszerrel kellene próbálkozni. Itt van például egy kiváló alternatíva: a zöld tea, mely tornával kombinálva látványos eredményt hozhat.


Mire jó a zöld tea?

Tudományos kutatások támasztják alá, hogy a zöld tea kiváló zsírégető hatással bír. Testmozgással kombinálva még intenzívebb fogyást érhetünk el vele. Érdekesség, hogy a zöld tea önmagában hatékonyabb zsírégetést eredményez, mint a testmozgás. (Míg előbbi 44%-kal, utóbbi 24%-kal csökkentette a testtömeg növekedését, magas zsírtartalmú ételek fogyasztása mellett.) A két módszer kombinálásával, figyelem, 89%-os eredmény is elérhető!

A citromfűvel kombinált zöld tea receptje a következő:

Hozzávalók:

- 15 g. zöld tea
- 1 teáskanálnyi citromfű
- 2 liter víz

Elkészítése:

A vizet forraljuk fel, majd a teát és a citromfüvet forrázzuk le vele. 3 percig hagyjuk ázni. Leszűrés után csészénként 1 kávéskanálnyi mézzel édesíthetjük.