Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Eszti fogyókúra naplója

Eszti fogyókúra naplója

Sziasztok! Eszter vagyok, és legtöbbetekkel ellentétben nekem még nincs kisbabám. Én még előtte állok, de a közeljövőben nagyon szeretném ha lenne. De addig is jó pár kilótól szeretnék megszabadulni... Ez az egyik ami motivál ebben a nagy elhatározásomban! Két éve már sikerült lefogynom 16 kg-t egy szerelmi "bánat" miatt, de aztán újra rám talált a szerelem, és aztán kicsit/nagyon ellustultam. De most nagy az elhatározásom!!!
A lényeget még nem is mondtam, a kegytelen valóságot, a jelenlegi adataimat: 28 éves múltam, 165cm, és ehhez társul a 81 kg. Nem semmi! De hát ez van...
Holnap folytatom a beszámolóm!Május 16.

Eszti fogyókúra naplója

Sziasztok!
Jó pár hét eltelt az utolsó jelentkezésem óta. Elég sok minden történt Velem mostanában, és sajnos a fogyókúrát is hanyagoltam... De most újra itt vagyok és folytatom és ami a lényeg nem híztam semmit! De most fel van adva a lecke, hiszen 10 éves érettségi találkozónk lesz és arra szeretnék viszonylag jó formában lenni! Pontosan 8 hetem van hátra! Úgyhogy hajrá!!!

 

Április 25.

Eszti fogyókúra naplója

Sziasztok! Pár nap eltelt mióta utoljára írtam, de meg kell, hogy dícsérjem magam... Nem is vagyok szerény, ugye? Szóval egész szépen állok a diétával. Elég rendesen visszafogtam a kajálást, sok folyadékot iszok és még ráadásul a mozgást sem hanyagolom el! Sőt! Ma vettem egy jó kis trekking kerékpárt, úgyhogy most sokat fogok bicajozni is. Meg persze megyek futni is, és ha rossz az idő, vagy valami jó műsor megy a tévében, akkor a taposógépet nyúzom, utána pedig erősítek. Szóval meg vagyok elégedve magammal!

Azt is elhatároztam, hogy nem állok rá a mérlegre legalább egy hónapig. Régebben gyakra volt az, hogy szinte minden nap ráálltam, aztán mikor valamelyik nap többet mutatott, el voltam keseredve rendesen. De most valahogy ez nem érdekel. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de most másképpen állok hozzá az egész fogyókúrához... Nem akarok én manöken alkatúra fogyni, elég lenne nekem a -10 kg is... Tudom még akkor is sok lenne a súlyom a magasságomhoz képest, de megelégednék azzal is. Mikor fősuliba jártam 65 kg voltam, sőt még kevesebb is, de azt hiszem én az már soha nem fogom elérni. Bár... Soha ne mond, hogy soha!!! Na de komolyan! Ha minden igaz augusztusban megyünk egy esküvőre, és arra szeretnék tök jól kinézni!!! És meg is valósítom!!!!

Na befejezem, mert azt hiszem kicsit hosszúra sikerültem! Jelentkezem még!!!

 

Április 21.

Eszti fogyókúra naplója

Sziasztok! Újra itt vagyok, ismét eltelt egy nap... Pár szó az én módszeremről. Én nem követek semmilyen divatos fogyitrendet... Ez amolyan Eszti-féle diétás terv. Mivel már nem először próbálkozok a fogyózással, szereztem pár tapasztalatot. Rájöttem, hogy nem szabad minden finomságot kitiltani az étrendemből. Sajnos imádom a fehér kenyeret, a kiflit, péksüteményeket, a sima süteményeket, a csokit, a tésztát... Egyszóval mindent, ami hízlal! Nos első lépésem a hőn áhított fogyás felé, hogy ha nagyon megkívánom valamelyiket, akkor azt csak délelőtt eszek, vagy kora délután. És este hat után csak nagyon minimálisat próbálok enni, és az is csak gyümi, vagy csak fehérje. Nagyjából ennyi. Azt hiszem egyenlőre ezt is elég lesz betartani... Majd jelentkezem, hogy haladok!