Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Eszter fogyókúrájának története

Eszter fogyókúrájának története

Igaziból sosem voltam vékonyka. 18 évesen 68 kg-ot mutatott a mérleg, ami azért valljuk be nem kevés, viszont nem zavart. De aztán 20 évesen valami megváltozott, szerettem volna csinos lenni, így keményen kezdtem fogni magamat. Hetente 3x tornáztam, és esténként már csak párolt zöldségeket, salátákat, gyümölcsöket, vagy műzlit ettem.

Néhány hónap alatt 8 kg-ot fogytam, remekül éreztem magam, és remekül is néztem ki. Az ismerősök nem győztek csodálkozni, bár a legjobban az esett, amikor az utcán a barátom barátja, akivel nem sokszor találkoztam, alig ismertem, megjegyezte, hogy nagyon jól nézek ki. Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem volt ez ilyen egyszerű. Callanetics-et tornáztam, ami bizony kemény. Eleinte a gyakorlatok kezdő pozicióit sem tudtam felvenni, nemhogy 100 ismétlést csinálni. Sokszor sírtam is. De aztán kezdtem érezni, hogy az izmaim engedelmeskednek, és ez szárnyakat adott. Aztán már 20 ismétlést meg tudtam csinálni egyszerre, aztán 50-et, aztán már 75-öt. és a sikerek egyre csak vittek előre. Közben persze látványosan vékonyodtam, és ez még több erőt adott. Így aztán megtanultam egy életre, hogy csak elkezdeni nagyon nehéz.....

Miért híztam el megint ? Nos részben , mert elhagytam magam, részben , mert olyan munkahelyem lett, ahol egész nap ettünk, és nem tornáztam már.

2003-ban újra fogyózni kezdtem, de kb a 3 hónap tájékán kiderült, hogy gyermekünk lesz. Ez a világ legjobb dolga, és habár odafigyeltem a terhesség alatt, hogy mit eszem és mennyit, azért 15 kg-ot így is híztam. Ez a kezdeti plussz 10 kg-al együtt tetemes súlyfelesleg . 2004. márciusban megszületett a lányunk, és én lelkesen szoptattam. Megjegyzem a világ legjobb fogyókúrája a szoptatás. Folyton ettem , és hetente fogytam. 86 kg-al mentünk szülni, a kórházból 81 kg-al jöttem haza, és 6 hónap múlva már csak 68 kg voltam.Később is csak csökkent a súlyom. 14 hónapig szoptattam. De amikor a szoptatást abbahagytam, viszont a mértéktelen evést nem, a kilók elkezdtek gyarapodni. 70 kg-nál már észbe kaptam, de sajnos ráadásnak olyan fogamzásgátlót kaptam a dokimtól, aminek mellékhatása a súlygyarapodás, így hiába kezdtem diétázni, tornázni...mert a kilók csak jöttek.

Itt tartok most.

72 kg vagyok. Derékbőség : 75 cm, Csípőbőség: 105 cm, Combkörfogat: 64 cm

Egy hájtömeg.

Abbahagytam ezt a gyógyszert.

Az elhatározásom megvan, az elszántságom is, már csak kitartás kell.január 06. Péntek

Eszter fogyókúrájának története

Meglepő módon a tegnapi tornának nem lett kibírhatatlan izomláz a következménye. De nem tudom, hogy ennek most örüljek, vagy sem. A mérlegben cseréltem elemet, így ma biztosan tudom, hányadán is állok. Mivel ma vendégeink vannak, a torna kimarad, de igyekeztem olyan menüt összeállítani, hogy ne tűnjön fel, hogy fogyókúrázom, mert ugye a család és a barátok szerint nekem nem is kell fogyni, jó vagyok így is. Szerintük igen, de magam szerint nem.

ADATOK: súly: 71,5 kg, derékbőség: 73 cm, csípőbőség: 104 cm, combkörfogat: 63 cm.

 

január 05. Csütörtök

Eszter fogyókúrájának története

Nos a mérlegem teljesen tönkrement, mert ma reggel 4 alkalommal álltam rá egymás után, és minden alkalommal mást mutatott, ráadásul kilókkal tért el . Részben jó hír ez, hiszen így nem mérlegelek és ez nem fog stresszelni, ugyanakkor stresszel a tudat, hogy nem tudok mérlegelni. Sajnos az eső viszont szakad, így még az órásig sem tudtunk elsétálni a kicsi lánnyal, hogy vegyünk új elemet.

Torna szempontjából azonban sikeresnek mondanám a mai napot. Délelőtt a kicsivel együtt tornáztunk 20 percet, egyik Rubint Réka féle kifullasztó kazettámra. Háát, nagyon eltunyultam meg kell hagyni, úgy folyt rólam a víz, és kapkodtam rendesen a levegő után. De olyan hihetetlenül büszke voltam magamra utána, hogy délután még egy órát tornáztam amíg a lányka aludt. Ekkor már calleneticsel kínoztam magam, ami ismét kellmes csalódást okozott, mert most már legalább 20 ismétlésig jutottam a csípőgyakorlatnál, amiből tegnapelőtt még ötöt is alig tudtam megcsinálni. juhéjjjj .

ADATOK: súly: xxx kg, derékbőség: 73 cm, csípőbőség: 104 cm, combkörfogat: 63 cm.

 

január 04. Szerda

Eszter fogyókúrájának története

Valószínűleg vennem kell új mérleget, vagy sűrgősen új elemet a régibe. Ma reggel ugyanis 72,7 kg-ot mutatott, ami fura a tegnapi 70,9 kg után, de hihető a tegnapelőtti 72,9 -hez képest. Szóval megzavarodtam.

De azért hős vagyok ám, mert tegnap este csak párolt karfoilt ettem, ....8 órakor már majdnem "éhenhaltam" aztán elaludtam, és reggel irtó büszke voltam magamra..... amíg rá nem álltam a mérlegre.

Azért összeszedtem magamat, és reggelire csak egy kiflit ettem meg. Még ebédkor is győztem magam felett, mert csak lencsefőzeléket ettem. De sajnos a kicsi lányom nem nagyon akart aludni, így a tornából nem lett semmi. Próbálkoztam , próbálkoztam, de így nincs sok értelme. Este pedig még bűnöztem is, mert csipegettem a sült krumpliból. Emiatt most igazán lelkiismeret furdalásom van. Ezért holnap majd duplán tornázom.

ADATOK: súly: 72,7 kg, derékbőség: 73 cm, csípőbőség: 104,5 cm, combkörfogat: 63 cm.

 

január 03. Kedd

Eszter fogyókúrájának története

Remek hírem van :-) 1,5 kg-al kevesebbet mutatott a mérleg reggel ...... de sajna ez csak annyit jelent, hogy kimerült az elem a mérlegemben , mert a Réka folyton méricskéli magát....hiába, igazi nő :-) de azért bizti kevesebb is vagyok, mert cm-ben is kevesebb mint tegnap, na de azért nem 1,5 kg-al.

igaz az is , hogy tegnap megint nekiláttam a régi jól bevállt callaneticsnek. ma reggel meg mozdulni is alig tudok. de kivételesen ez olyan jól esik. az is tuningol, hogy egyszer már sikerült ezzel a tornával viszonylag rövid idő alatt (néhány hónap) közel 10 kg-ot elveszíteni, és formás feszes testet faragni magamból.

Ma is szerettem volna tornázni, de sajnos elbeszélgettem az időt az interneten egy fórumon, így későn álltam neki tornázni. Nekiálltam ugyan a Rubint Réka féle kazettámnak, de aztán a kicsi lányom Réka felébredt. Először minden hasizom gyakorlatnál segített "felkelni", aztán a popsi gyakorlatnál ő is guggolt velem, de nem sokáig bírta , ezért közölte, hogy szomjas. Mentünk inni. Aztán nekiláttam újra a popsi gyakorlatoknak, de akkor meg pisilni kellett. Mentünk hát pisilni. Ezután újra próbálkoztam a tornával, de alig hogy elindítottam a kazettát, a kisasszony közölte, hogy most építsünk legotornyot..... ekkor feladtam.

Kicsit később eszembe jutott, hogy a Réka is szeret takarítani, illetve segít lekesen törölgetni, ezért torna helyett nekiláttam a takarításnak. Két haszna is lett a dolognak. Valami iszonyúan elfáradtam mire körbeértem a lakáson, és gyönyörű rend lett. Ráadásul nagyon büszke is vagyok magamra, és olyan jó érzés, hogy néhány napig megint nem kell porszívózni, törölgetni, csak a napi 4-5 rendrakás maradt.

Most mire ezt a mai napi beszámolómat leírtam, persze tökéletes káosz van megint, és a létező összes helységünkben játékok vannak szétszórva. De nem bánom.

ADATOK: súly: 70,9 kg, derékbőség: 74 cm, csípőbőség: 105 cm, combkörfogat: 63 cm.

 

január 02. Hétfő

Eszter fogyókúrájának története

Tegnaptól komolyabban veszem, és most talán lesz látszatja is a dolognak, bár még nem tudom a baba ellenes bogyómmal mi lesz, de egyenlőre ezzel nem tudok mit kezdeni viszont már 72 kg vagyok brrr úgyhogy egyszerűen valaminek történnie kell..... persze úgy értem, én is teszek érte szóval tegnap este gyümit ettem csak, és tornáztam is, bár el kell mondjam ez a R.Réka egy "szadista" vagy én vagyok nagyon eltunyulva, és azt hiszem ez a valószínűbb szóval vagy 15 percig bíertam csak a tornát, folyt rólam a víz, és alig kaptam levegőt, ez pedig számomra nagyon gáz... de ma reggel már érzem a hátsómban, hogy ennek a 15 percnek is volt értelme :-)

ADATOK: súly: 72,4 kg, derékbőség:75 cm, csípőbőség:105 cm, combkörfogat: 64 cm.

 

Sokadik kezdés: január 1.

Eszter fogyókúrájának története

Mától megint komolyan fogyni szeretnék. Igaz még tart a bogyó két hétig, de azért ma már tornázni fogok, és este csak gyümölcsöt eszem.

ADATOK: súly:72 kg, derékbőség:75 cm, csípőbőség:105 cm, combkörfogat: 64 cm.

szeretnék nyárra 10 kg-ot leadni, és kicsit formásodni.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 7