Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Eszter fogyókúrájának története

Eszter fogyókúrájának története

Igaziból sosem voltam vékonyka. 18 évesen 68 kg-ot mutatott a mérleg, ami azért valljuk be nem kevés, viszont nem zavart. De aztán 20 évesen valami megváltozott, szerettem volna csinos lenni, így keményen kezdtem fogni magamat. Hetente 3x tornáztam, és esténként már csak párolt zöldségeket, salátákat, gyümölcsöket, vagy műzlit ettem.

Néhány hónap alatt 8 kg-ot fogytam, remekül éreztem magam, és remekül is néztem ki. Az ismerősök nem győztek csodálkozni, bár a legjobban az esett, amikor az utcán a barátom barátja, akivel nem sokszor találkoztam, alig ismertem, megjegyezte, hogy nagyon jól nézek ki. Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem volt ez ilyen egyszerű. Callanetics-et tornáztam, ami bizony kemény. Eleinte a gyakorlatok kezdő pozicióit sem tudtam felvenni, nemhogy 100 ismétlést csinálni. Sokszor sírtam is. De aztán kezdtem érezni, hogy az izmaim engedelmeskednek, és ez szárnyakat adott. Aztán már 20 ismétlést meg tudtam csinálni egyszerre, aztán 50-et, aztán már 75-öt. és a sikerek egyre csak vittek előre. Közben persze látványosan vékonyodtam, és ez még több erőt adott. Így aztán megtanultam egy életre, hogy csak elkezdeni nagyon nehéz.....

Miért híztam el megint ? Nos részben , mert elhagytam magam, részben , mert olyan munkahelyem lett, ahol egész nap ettünk, és nem tornáztam már.

2003-ban újra fogyózni kezdtem, de kb a 3 hónap tájékán kiderült, hogy gyermekünk lesz. Ez a világ legjobb dolga, és habár odafigyeltem a terhesség alatt, hogy mit eszem és mennyit, azért 15 kg-ot így is híztam. Ez a kezdeti plussz 10 kg-al együtt tetemes súlyfelesleg . 2004. márciusban megszületett a lányunk, és én lelkesen szoptattam. Megjegyzem a világ legjobb fogyókúrája a szoptatás. Folyton ettem , és hetente fogytam. 86 kg-al mentünk szülni, a kórházból 81 kg-al jöttem haza, és 6 hónap múlva már csak 68 kg voltam.Később is csak csökkent a súlyom. 14 hónapig szoptattam. De amikor a szoptatást abbahagytam, viszont a mértéktelen evést nem, a kilók elkezdtek gyarapodni. 70 kg-nál már észbe kaptam, de sajnos ráadásnak olyan fogamzásgátlót kaptam a dokimtól, aminek mellékhatása a súlygyarapodás, így hiába kezdtem diétázni, tornázni...mert a kilók csak jöttek.

Itt tartok most.

72 kg vagyok. Derékbőség : 75 cm, Csípőbőség: 105 cm, Combkörfogat: 64 cm

Egy hájtömeg.

Abbahagytam ezt a gyógyszert.

Az elhatározásom megvan, az elszántságom is, már csak kitartás kell.12. hét - március 19. Vasárnap

Eszter fogyókúrájának története

Nos.....inkább nem részletezem, hogy mit össze zabáltam a hétvégén. :- ( Már az első szelet tortát sem szabadott volna megennem, mert ez elindította a lavinát, mondván, hogy ha ezt megettem már úgyis mindegy, így aztán .......szóval nagyon gáz amit műveltem, nem is mertem még a közelébe se menni ma reggel a mérlegnek. Holnaptól nagyon nagyon komolyan kell figyelnem a dolgokra, ha szép akarok lenni a nyárra. A szülinapomról már nem is álmodozom, elvégre két hét alatt nem történnek csodák. Báááár !!!?

 

március 17. Péntek

Eszter fogyókúrájának története

Pontosan két évvel ezelőtt született a kicsi lányunk. :-) És ugyan jelenleg totális kudarcként élem meg a kilóimat, megnyugtat a tudat, hogy két éve ezen a napon 86 kg-ot mutatott a kórházi mérleg . Ma reggel pedig csupán 69,5 kg vagyok. Természetesen tegnap egy angyalka voltam ám. reggelire narancs, tízóraira kávé meg pirítós, ebédre párolt zöldség egy husival, vacsira nyers saláta, tejföllel. Szóval ha minden nap ezt meg tudnám csinálni semmi baj nem lenne velem :-) Igaz erre az időre már kerek 60 kg akartam lenni, de úgy látszik nem akartam eléggé. Ma azonban még ez sem képes elrontani a kedvemet, és módjával ugyan , de eszem a lányom szülinapi tortájából :-)

 

 

március 16. Csütörtök

Eszter fogyókúrájának története

Teljesen el vagyok keseredve :-( Január első napján, amikor elhatároztam ezt a fogyókúrát, azt terveztem, hogy hetente 1 kg-ot fogyok majd , legalábbis átlagosan. Így ma már 62 kg-nak kellene lennem. Ehhez képest én megint 71 vagyok. Pedig nem is nagyon bűnöztem . :-( Szóval nem értem. Igaz, hogy tegnap reggelire ettem kenyeret, és ebédre is ettem egy kevés krumplit.... de én nem fogok tudni úgy élni, hogy nem ehetek meg bármit, márpedig látszólag a mennyiség nem számít :-( hisz nem is ettem sokat, és mégis két kiló plussz két nap alatt.

Minden esetre ma reggelire csak narancsot ettem. Egy darabot. Reményeim szerint ma nagyon nagyon odafigyelek. Így holnap kiderül. Nem is tudom, hogy van-e értelme előre tervezni, vagy csak majd lesz valahogyan ? Szeretnék lefogyni, de nem szeretnék éhezni, vagy megvonni magamtól mindent amit szeretek. Könnyedén lemondok a cukros löttyökről, de olyan nehéz tejeskávé nélkül, vagy néha néha süti nélkül, vagy rendes köret nélkül. Tudom, hogy a zöldség is rendes köret, egészséges meg minden, csak hát amikor a család jóízűen eszi a sültkrumplit, vagy a tejszínes rizst, és nekem meg ott figyel néhány szem borsó a tányéromon, akkor a pokolba kívánom a fogyást, és arra gondolok, hogy jó vagyok én így is. Persze a tükör előtt egészen mást gondolok ám. Szóval még mindig magammal küzdök és nem a kilókkal. ......

 

március 14. Kedd

Eszter fogyókúrájának története

Ma megint szeret a mérleg, így nem is értem a tegnapit, pedig nem csináltam másképp semmit ( kivéve, hogy reggel bánatomban megettem azt a sok szelet kalácsot ez lehet a titok ? akkor most is eszek . Ma reggel 69 vagyok megint, hurrrá és tegnap is, ma is gyümölcsöt ettem regelire, és csak egy órával később reggelizek rendesen. Ezt egy zsírégetős könyvben olvastam. Hátha használ.

jelenlegi adatok: súly: 69 kg , derékb.: 71 cm, csípőb.: 102 cm, combkörf.: 61,5 cm.

 

március 12. Vasárnap

Eszter fogyókúrájának története

Nos....jobban észnél kell lennem. Nagyon meglátszik az a tegnapi fánk. Vagy újra kell kezdeni a diétát, vagy komolyan át kell alakítanom az életemet. 3 hét múlva 29 éves leszek, és nem szeretnék még akkor is ilyen kövér lenni. Megpróbálkozom a Norbi féle rendszerrel megint, azzal a különbséggel, hogy csak up-1-es dolgokat fogok enni. Bár eddig ez nekem nem "használ" :~( mert sajnos magammal kellene megküzdenem. Például tegnap ettem fánkot, és isteni volt, de minek ettem meg hármat ????:-( aztán meg este tökéletesen tudtam, hogy szabad up-1-es sonkát enni, és tormát, meg főtt tojást, de azért ezek mellé én bizony legyűrtem a foszlós kalácsból is kettő szeletet :-( ami ma reggel rögtön meg is látszott a mérlegen. + fél kiló. Szóval harcolok magammal. De ma eddig jó kislány voltam, mert csak egy narancsot reggeliztem ( levelből van még egy halomnyi) se kávé, se semmi más. :- )

 

11. hét - március 11. Szombat

Eszter fogyókúrájának története

Már csak három hét, és itt a szülinapom. A súlyom azonban napok óta változatlan. 69 kg keményen tartja magát. Most már ott tartok, hogy azzal is elégedett leszek, ha 65 kg alát tudok menni a szülinapomra. :- ( Ma reggelire egy szelet pirítóst ettem, tejeskávéval, és naranccsal. Ebédre spenót lesz, vacsira párolt zöldség. Mert legfőképpen visszahízni nem akarom, amit sikerült végre leadni.

14 óra : ma totál csőd vagyok :-( anyós isteni ebédet főzött, és egy darabig nem is volt gond. leves répával, daragombóc nélkül, és spenót, pulykahusival, és krumplit nem is ettem hozzá, de aztán előkerült a fánk :-( :~(:~(:~( hármat megettem belőle , és olyan finom volt....... előre félek a reggeli mérlegeléstől.

jelenlegi adatok: súly: 69 kg , derékb.: 71 cm, csípőb.: 102 cm, combkörf.: 62cm.

 

március 10. Péntek

Eszter fogyókúrájának története

Ma van az első hét 5. napja. A mérleg ma is 69 kg alatt mutatott egy hajszállal, úgyhogy napok óta semmi változás, de nem vagyok elégedetlen, mert így is sokat haladtam a héten. Ma még nagyon becsületesen betartom a diétát, de hétvégén két nap szünetet tartok. Aztán hétfőn folytatom. :-) Hiszen nemsokára eljön a szülinapom, és még messze nem férek bele abba a bizonyos nadrágba :-(

Induló ADATOK: súly: 72 kg, derékb.: 75 cm, csípőb.: 105 cm, combkörf.: 64 cm.

jelenlegi adatok: súly: 69 kg , derékb.: 71 cm, csípőb.: 103 cm, combkörf.: 61,5cm.

 

március 09. Csütörtök

Eszter fogyókúrájának története

Több, mint a felét túléltem :-) Most már kibírom. :-) Amúgy tegnap nőnap lévén kicsit bűnöztem, mert sütit kaptam a páromtól, és én nagyon jóízűen megettem, és ráadásul semmi bűntudatom nem volt. Szerencsére a mérleg ma hajszálnyival 69 kg alatt mutatott, így azért nem olyan nagy a baj. Hiszen amennyit a héten fogytam, az jóval több, mint amit az elmúlt két hónapban sikerült leadni. Szóval elégedett vagyok :-) Bár így a 4. nap végén, már nagyon ennék egy kis krumplit, meg husikát, szóval bármit ami "normális" étel..... :-( de azért kitartok, most , hogy eddig már eljutottam, és akkor nagyon , de nagyon büszke lehetek majd magamra, szombaton reggel.

 

március 08. Szerda

Eszter fogyókúrájának története

Gyönyörű nap van ma :-) Tegnap nagyon jól bírtam a diétát, már nem is voltam éhes, és ma reggelre megint kevesebbet mutatott a mérleg. Egy hajszálnyival mutatott csak a 69 kg fölött. És én ettől nagyon boldog vagyok, mert végre történik valami :-) Most már biztosan szép leszek a szülinapomra :-)

Induló ADATOK: súly: 72 kg, derékb.: 75 cm, csípőb.: 105 cm, combkörf.: 64 cm.

jelenlegi adatok: súly: 69 kg , derékb.: 72 cm, csípőb.: 103 cm, combkörf.: 62cm.

 

március 07. Kedd

Eszter fogyókúrájának története

Hipp hipp hurrá :-) Nagyon jóban vagyok ma reggel a mérleggel, bár tegnap nagyon nehezen bírtam életem első diétás napját. De megérte :-) Ici picivel 70 kg alatt mutatott a mérleg. Így egészen biztosan könnyebben megy majd a mai nap. De azért nem vagyok naív, tudom, hogy nem leszek naponta 1 kg-al kevesebb.

 

március 06. Hétfő

Eszter fogyókúrájának története

Esküdni mernék, hogy írtam tegnap is, de most nem találom sehol. Na mindegy. Szóval nekiláttam életem első diétájának. Egyelőre hasogat a fejem, és baromi éhes vagyok, pedig még csak 10 óra van . A reggelim egy narancs és egy szelet kétszersült volt. De nem is ez a rossz, hanem , hogy iszonyúan hiányzik a kávé. Azért nagyon igyekszem végigcsinálni ezt az öt napot, főleg mert a saláta ilyenkor még nagyon drága.:-) az ígéret szerint ezzel a diétával 5 nap alatt 2-5 kg a súlyvesztés. Én azzal is elégedett leszek, ha végre 2-3 kg-tól sikerül megszabadulnom. Muszáj komolyabban vennem , mert még mindig egy helyben toporgok, pedig az idén alig ettem pékárut, sütit meg semmit. Ráadásul nagyon szeretnék csinosabban öltözni, és nem akarok a legközelebbi családi videón is úgy kinézni , mint a karácsonyin. :-(

Induló ADATOK: súly: 72 kg, derékb.: 75 cm, csípőb.: 105 cm, combkörf.: 64 cm.

jelenlegi adatok: súly: 71 kg , derékb.: 73 cm, csípőb.: 103 cm, combkörf.: 63cm.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 7