Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap

Sikerrel lefogytál. Milyen érzés?

Egészség

Karcsú nőOlyan hús-vér embertársaink vallanak sikeres fogyókúrájuk utáni érzéseikről, akik hozzád hasonlóan megszenvedtek a sikerért.
Zoé: A jó hapsik észrevesznek az utcán, de sokszor kapok bókokat, titkos üzeneteket a közösségi oldalamon is. Ezzel persze nem élek vissza, mert kimondottan jó házasságban élek, de nem mondom, hogy nem esik jól.
Erika: Fantasztikus érzés, hogy újra olyan karcsú és dekoratív vagyok, mint tiniként. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy sikerült elérniük a 24 évvel ezelőtti versenysúlyukat. Nekem sikerült!
Juci: Az önuralmamra vagyok a legbüszkébb. Ha meglátok egy süteményestálat, minden további nélkül kibírom, hogy nem falom fel a készletet, max. 1 szelet erejéig belekóstolok. Azt viszont lelkiismeret furdalás nélkül teszem. Ura vagyok a testemnek.
Mimi: Fantasztikus érzés belenézni a tükörbe, és átélni azt a sikerélményt, mikor 1-1 szép ruhadarabot magamra öltök. Hosszú lábak, karcsú derék, filigrán alkat. Pont, mint 17 évesen.
Klári: Mérhetetlen büszkeséggel tölt el, mikor a férjem 11 év házasság után sem tud úgy elmenni mellettem, hogy ne paskolná meg a fenekem.
Kati: A strandon büszkén vonulok végig, élvezem, amikor a fiúk hitetlenkedve nézik a feszes, kockás hasamat, ami kétgyerekes anyaként, valljuk be, nem kis teljesítmény.

Ha te is túl vagy egy sikeres fogyókúrán és szeretnéd világgá kürtölni, mit érzel, írd meg nekünk és megjelentetjük!