Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap

Kifogások, kibúvók fogyókúra helyett

Egészség

„Nem érek rá tornázni..., a bereklámozott fogyókúrás menük számomra megfizethetetlenek..., nincs időm fogyinaplót vezetni...“ hány és hány kifogás, amik segítségével igyekszünk kibújni a fogyókúra megpróbáltatásai alól. Ha te is túlsúlyos vagy, de perpillanat lehetetlen vállalkozásnak értékeled a fogyókúrát, akkor az alábbi cikk neked szól!
Válaszok, megoldások kifogások helyett!1. Kifogás:

„Nincs időm tornázni!“

Megoldás:
A torna DVD-k általában rövidebb blokkokra vannak felosztva. Ez lehetővé teszi, hogy ha többet nem is, de naponta 1-1 blokkot, azaz minimum 20 percet mozogjál! Napi 20 perce mindenkinek akad, még neked is!

2. Kifogás:
„Nincs pénzem aerobik bérletre!“

Megoldás:
Nem baj! Megteszi helyette az otthoni torna is. Szerezz be aerobik DVD-t, amit bármikor elvégezhetsz.

3. Kifogás:

„ Csak 1-2 torna DVD-m van, ami egy idő után unalmas kezd lenni!“

Megoldás: Indulhat a csere-bere kolléganőiddel, barátnőiddel!

4. Kifogás:

„Számomra túl drágák a manapság oly népszerű fogyókúrás menük!“

Megoldás:
Na és? Készítsd el otthon saját diétás ételeidet, kenyér helyett pedig fogyassz pl. puffasztott búza vagy rizs szeletet! Az is kitűnő megoldás lehet, ha a teljesen hagyományos ételek mennyiségén változtatsz. Így az ízélményekről sem kell lemondanod, de a fél-adagok nyomán látványos fogyás indul majd meg nálad!

5. Kifogás:

„ Nincsenek eszközeim (súlyzó, gumikötél, stb.) az otthoni tornához.“

Megoldás:
Egy kis leleményességgel nagyszerű otthoni súlyzókat fabrikálhatsz. Tölts zacskóba, majd régi zokniba sót, majd kösd össze a végeit! Kész is a lábsúlyzó. Kézi súlyzónak megfelel 2 db. kisebb ásványvizes palack is, megtöltve folyadékkal. Egy szélesebb gumiszalaggal pedig kiválthatod a hiányzó gumikötelet!

Kifogásoknak tehát helye nincs, vágj bele fogyókúrádba! Mielőtt meggondolnád magad, máris írd meg fogyinaplód bevezetőjét és küldd el nekünk! Innen pedig már csak egyetlen út van: a gyönyörű karcsúság felé vezető!