Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap

A nőket jobban zavarja a túlsúly?

Egészség

csak a nők fogyókúráznak?A válasz egyértelműen nem, csupán többet és elszántabban foglalkoznak a megoldással.


Ha fogyókúráról van szó, szinte mindenkinek egy gömbölyded nő jut az eszébe, arcán kétségbeeséssel, kezében egy mérőszalaggal. Miért van ez? Talán azért, mert a hölgyek nem csak az elhízás tényét konstatálják, de tenni is akarnak a változásért. Talán épp emiatt a sarkalatos pont miatt tartja a közvélemény, hogy a súlyukkal csak a nők foglalkoznak állandóan, a férfiakat hidegen hagyja. Ez azonban tévedés.

A teremtés koronáját is zavarja a sörhas és az összeérő combok, csak ő ezt igyekszik palástolni. Az sem ritka, hogy hatalmas pocakját hihetetlen elégedettséggel simogatja, megpaskolja, miközben büszkén mondogatja, hogy mekkorára sikerült nevelnie.

Ez azonban csak látszat! A valóságban nagyon is zavarja, hogy kigömbölyödött, de egyszerűbb és kényelmesebb úgy tenni, mintha ennek egyenesen örülne. Mindeközben persze nem mulasztja el, hogy éles megjegyzéseket tegyen feleségéről, barátnőjéről.

Ha nőként te is szembesültél már hasonlóval, legyél rá büszke, hogy abba az elszánt csoportba tartozol, akik nem hagyják magukat legyőzni a kilók által!