Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Dóra visszatér - ÚJ!

Dóra visszatér

154. nap

Dóra visszatér

Még jobban megtáltosodtam: vacsi végén teljesen elhagytam a nasiként szolgáló müzlit.Ha a hamlet meg a zöldségek után még nagyon mardos az éhség (de szerencsére ez ritka), akkor egy pohár kefírt meg néhány szem bulátát még eszem. Nem tudom, honnan szállt meg ekkora erő mostanában, de érzem, hogy most végig fogom csinálni.

 

146. nap

Dóra visszatér

Megtáltosodtam, összeszedtem magam. A heti kötelező torna mennyiségemet heti 3-ra emeltem és az étrendemet is "megreguláztam". A múlt héten végig nagyon jó voltam, csupán vasárnap volt egy ici-pici megingás az evésben, de az sem volt vészes. Este néhány szelettel többet ettem a Pannónia sajtból meg két tányér húslevest is bepusziltam a ham-let vacsi mellé. Igaz, hogy a leves kifejezetten sovány husileves volt, na de akkor is! Irgum-burgum! Ezért plusz nap jár!

 

139. nap

Dóra visszatér

Döcög a fogyi projekt. Van, mikor szárnyra kapok, akkor nagyon jól tudom türtőztetni magam, de máskor (főleg hétvégén) már kevésbé. A szombatom elég gáz volt, de vasárnapra megráztam magam és sikerült önuralmat gyakorolnom.

 

125. nap

Dóra visszatér

A jelenlegi mérleg: mivel ma is és tegnap is sikerült moderálnom magam, így összegyűjtöttem 6 db. pipát a 8 nap alatt, viszont a mérleg nyelve azóta sem változott. 63-at mutat reggel, torna után általában eggyel kevesebbet.

 

123. nap

Dóra visszatér

Na, minden úgy volt, ahogy arra számítottam, sőt még úgyabbul. Teletömtem magam rengeteg rántott hússal, édességgel, egyszerűen nem volt határ a zabálásban.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 6