Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Dóra fogyókúra naplója

Dóra fogyókúra naplója

Dóra vagyok, 28 éves és 70 kg, 4 hónapja szültem meg gyönyörű kislányomat. Terhességem alatt 22 kg-ot (!) sikerült gond nélkül felszednem, amiből a szülés után csak 10 ment le. Idáig azzal vigasztaltam magam, hogy majd a szoptatás végén ráérek nekiállni fogyózni, de már nem bírok a tükörbe nézni, úgyhogy elkezdem. Bízom benne, hogy így, ország-világ előtt nagyobb lesz a motiváció és a szégyenérzet is, ha véletlenül elcsábulnék. Talán veletek együtt könnyebb lesz...November 1, hétfő:

Dóra fogyókúra naplója

Szerelmetes férjuram ma azzal az ötlettel állt elő délután, hogy nasizzunk egy kis tejbegrízt. Na, gondoltam, ezt bírd ki, Dóri! Elkészítettem a csemegét, ám hősiesen megtartóztattam magam tőle. Egyetlen tányérral sem ettem belőle, ez nálam ritka nagy cselekedetnek számít!

 

Október 29, péntek:

Dóra fogyókúra naplója

Mázlim volt, a mérleg nem mutat többet, de sajnos kevesebbet sem. 66 kg-nál stabilan stagnáltam. Este kaményen rám tört a nassolhatnék, már nyúltam be a konyhaszekrénybe a "csak egy kis ropit eszem" gondolatával, ám, - büszkén jelentem, - sikerült még időben megállítanom a levegőben a kezemet.

 

Október 27, szerda:

Dóra fogyókúra naplója

Ma töltött csirkét sütöttem és be kell, hogy valljam, nem ismertem ebédnél mértéket.Ennek még biztosan meg lesz a következménye.

 

Október 26,kedd:

Dóra fogyókúra naplója

Kibírtam,és csak két szelet torta erejéig bűnöztem a hétvégén. Ha ti nem olvasnátok a naplómat, biztos, hogy már régen "visszaeső" volnék.

 

Október 24, vasárnap:

Dóra fogyókúra naplója

Ma van a szülinapom, anyukámékhoz készülünk. Meg kellett ígérnem, hogy ma nem állok ellen a tortának és sütiknek. Végül is születésnap egyszer van egy évben. Csak nehogy utána megint jöjjön a "most már úgyis mindegy" effektus. Majd beszámolok a "következményekről".

 

Október 22, péntek:

Dóra fogyókúra naplója

A mérleg hajthatatlan: 66 kg-nál kevesebbet nem akar mutatni. Hiába az édesség megvonás... Pedig már el is határoztam, hogy decemberben meglátogatom az irigy kolléganőimet, hadd legyenek még irigyebbek: "Hát ez nem akkora, mint egy fél ház?" Én pedig csak büszkén feszítek egy cuki miniszoknyában, karomban a gyönyörű babámmal! Jaj, jaj, sok víznek kell még addig lefolynia a Dunán...

 

Október 20, szerda:

Dóra fogyókúra naplója

Megakadtam a könyv olvasásában, a diétás tanácsok már nehezebben "emészthetők" számomra. Hogy bírjam ki este néhány szelet felvágottal? Rántottát készíteni pedig nincs időm a Pici miatt. A tornához még most sem fogtam hozzá... Csak nehogy az legyen a vége, mint egy évekkel ezelőtti fogyókúrám alkalmával: a nagyobb motiváltság érdekében kitettem a hűtőre egy dagadt fotómat, gondoltam, ez majd elriaszt attól, hogy benyúljak kajáért. De ez sem jött be, ugyanis arra gondoltam: ekkora sej-haj esetében ez a pici nasi már nem oszt, nem szoroz. Tévedtem!

 

Október 18, hétfő:

Dóra fogyókúra naplója

Kaptam a nővéremtől egy frankó fogyókúrás könyvet, pontosabban egy egészséges életmódról szólót, hát mit ne mondjak, döbbenetes dolgokat olvastam benne a hízás következményeiről. Rögtön el is ment a kedvem a nasitól! Na jó, nem annyira, esetleg talán jobban meggondolom, hogy mikor nyúlok az édes falatokért. Ez is valami!

 

Október 17, vasárnap:

Dóra fogyókúra naplója

Ma elmentünk anyukámékhoz, ahol is Édeske őszinte meglepettséggel kiáltot fel: "De lefogytál! Dórikám, tovább már nem kéne folytatni!" Dehogynem, csak most jön a java!. A felkínált mákos tekercsből és pogácsákból ezúttal sem ettem egy szemet sem. Karácsonyra vékony és formás szeretnék lenni, és már nem is tűnik olyan elérhetetlennek!

 

Október 16, szombat:

Dóra fogyókúra naplója

Reggel minden bátorságomat összeszedtem és ráálltam a mérlegre. Mielőtt kinyitottam volna a szemem, hogy megnézzem az eredményt, könyörögve kérleltem a szerkezetet: "Kérlek, ne mutass többet, mint szerdán, mert akkor elveszítem minden önbizalmam és visszaeső leszek! Légyszi, légyszi, légyszi... Ezt nem hiszem el, a mérleg megkegyelmezett. Sőt, nem csak hogy megkegyelmezett, de további motivációt is adott, ugyanis 66 kg (!) lett az eredmény. Most már nem adom fel! :-) A kilók őrült módra olvadnak le rólam, de jó lenne, ha így folytatódna....

 

Október 15.péntek:

Dóra fogyókúra naplója

Ma mennyei milánói spagettit főztem, melyből hatalmas adagot termeltem be ebédre. Most aztán főhet a fejem a másnapi mérlegelés miatt...

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 8