Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Dóra fogyókúra naplója

Dóra fogyókúra naplója

Dóra vagyok, 28 éves és 70 kg, 4 hónapja szültem meg gyönyörű kislányomat. Terhességem alatt 22 kg-ot (!) sikerült gond nélkül felszednem, amiből a szülés után csak 10 ment le. Idáig azzal vigasztaltam magam, hogy majd a szoptatás végén ráérek nekiállni fogyózni, de már nem bírok a tükörbe nézni, úgyhogy elkezdem. Bízom benne, hogy így, ország-világ előtt nagyobb lesz a motiváció és a szégyenérzet is, ha véletlenül elcsábulnék. Talán veletek együtt könnyebb lesz...Február 20. Vasárnap:

Dóra fogyókúra naplója

Úgy tűnik, holnaptól nekiveselkedhetek ismét a "gatyába rázós" tervemnek. Most nem fogok elbukni, tornázni és diétázni fogok! Holnaptól! Ma azonban még megettem vacsorára másfél szelet friss, ropogós vajas kenyeret. :)

 

Február 16. Szerda:

Dóra fogyókúra naplója

Ma éjjel már aludni sem tudtam. Elhatároztam, hogy reggel, amint lehet, felhívom a nőgyógyászomat és időpontot kérek egy vizsgálatra. Ezt meg is tettem volna, csakhogy a telefonja ki volt kapcsolva. Sebaj, gondoltam, koradélután ismét megpróbálom. Közvetlenül a telefonálás előtt ismerős alhasi fájdalomra lettem figyelmes... igen! Szerencsém van, a testvérke-projekt még várhat egy kicsit. A fogyókúra viszont szűk egy hét múlva folytatódhat.

 

Február 15. Kedd:

Dóra fogyókúra naplója

Még mindig semmi. 10 percenként rohangálok ki a wc-re, hogy ellenőrizzem, nem történt-e valami változás. Semmi, semmi, semmi... Lehet, hogy diadalmas fogyókúrám története helyett egy új kis élet fogantatásáról kell majd beszámolnom?

 

Február 14. Hétfő:

Dóra fogyókúra naplója

Mi ez? Nem akar megjönni! Csak nem? Én igazán nem lennék ellene egy második kisbabának sem, ahogy a férjem is örülne neki, de be kell valljam, nem ez lenne a legideálisabb időpont. Mindenesetre vettem egy tesztet, de az eredmény negatív. A gyógyszerész szerint viszont ezt nem lehet készpénznek venni...

 

Február 10. Csütörtök:

Dóra fogyókúra naplója

Úgy tűnik, mégis csúszni fog a fogyókúra, ugyanis rájöttem, hogy ezekben a napokban fognak elkövetkezni a piros betűs napok. Ilyenkor ugyebár nem lehet eredményt felmutatni a vizesedés miatt, de amint túlleszek ezen a néhány napon, visszatérek a fenti fogadalmamra.

 

Február 8. Kedd:

Dóra fogyókúra naplója

Ma is tornáztam, nem is kicsit. Útban vagyok a cél felé, jaj, csak el ne rontsam...

 

Február 7. Hétfő:

Dóra fogyókúra naplója

Ismét ráálltam a mérlegre. Na végre, 61 vagyok, úgy tűnik, nem hiábavaló a torna. Ma eldöntöttem, hogy ezen a héten leadok még egy kilót, a jövő héten megint egyet és végre befejezettnek tekinthetem ezt a tortúrát. Szorítsatok értem, hogy meg tudjam csinálni és végre büszkén nézhessek a tükörbe és az ismerőseim szemébe!

 

Február 3. Csütörtök:

Dóra fogyókúra naplója

Ma egy tévéműsor reklámjában fogyasztó hatású tapaszt ajánlottak a nézőknek. Hát nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek ezen az egészen... Van, aki beveszi még ezt a maszlagot? Én megmondom mindenkinek: szilárd elhatározás és önmegtartóztatás nélkül nem lesz siker, az biztos!

 

Janár 31. Hétfő:

Dóra fogyókúra naplója

Ma elhatároztam, hogy szégyen ide, szégyen oda, nem adom fel a küzdelmet. Addig nem fogok nyugodni, míg 60 alá nem megyek. Ezért el is kezdtem tornázni. Mivel a szoptatás szinte már teljesen a múlté, így emiatt sajnos már nem kell visszafognom magam. Tornázhatok bármilyen erőteljesen. Ezt ma meg is tettem, ömlött rólam a víz, de így legalább éreztem, hogy dolgozom is.

 

Janár 28. Péntek:

Dóra fogyókúra naplója

Sajnos "visszaeső bűnöző" vagyok. Az elmúlt napokban, be kell, hogy valljam, elszaladt velem a ló. Sütemény, dupla ebéd ... stb, hogy csak a legfontosabbakat említsem. A mérleg kegyetlenül szembesít az igazsággal: pillanatok alatt felkúszott 62-re. Nagyon szégyellem magam... Pedig már majdnem sikerült.

 

Január 24. Hétfő:

Dóra fogyókúra naplója

Te jó ég, már majdnem 4 hónapja írom a naplómat és még mindig nem voltam képes leadni azt a néhány szerencsétlen kilót. Ez elég ciki, de már nem adom fel. Közel a cél és tudom, hogy képes leszek megcsinálni. Holnaptól minden más lesz! Azért csak holnaptól, mert ma este családi eseményt ünnepelünk a férjecskémmel, amit egy-egy hatalmas pizzával teszünk felejthetetlenné. Mentségemre szolgáljon, ezt nem én találtam ki!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 8