Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Dóra fogyókúra naplója

Dóra fogyókúra naplója

Dóra vagyok, 28 éves és 70 kg, 4 hónapja szültem meg gyönyörű kislányomat. Terhességem alatt 22 kg-ot (!) sikerült gond nélkül felszednem, amiből a szülés után csak 10 ment le. Idáig azzal vigasztaltam magam, hogy majd a szoptatás végén ráérek nekiállni fogyózni, de már nem bírok a tükörbe nézni, úgyhogy elkezdem. Bízom benne, hogy így, ország-világ előtt nagyobb lesz a motiváció és a szégyenérzet is, ha véletlenül elcsábulnék. Talán veletek együtt könnyebb lesz...Március 13. Vasárnap:

Dóra fogyókúra naplója

Ez az! Na végre! Már nem csak én érzem magamon, hogy fogytam és változok, hanem a mérleg is kezdi belátni, hogy nincs esélye ellenem. 60 kg. lettem! Előre a tökéletes alakért, már igazán nincs sok!

 

Március 11. Péntek:

Dóra fogyókúra naplója

Úgy látszik, hiába a torna, hiába a napok óta megtartott tökmag diéta, a súlyom makacsul 61kg. Mi van itt? Ez már sosem lesz kevesebb? A tökmag vacsi elég embert próbáló feladat egyébként, de ki fogom bírni! Ki kell bírnom, most megcsinálom!

 

Március 9. Szerda:

Dóra fogyókúra naplója

Az elmúlt napokban szinte minden reggel tornázom, úgy érzem, megtáltosodtam. Húsvétig újra formába kell lendülnöm, hogy a kolleganőim elájuljanak és elsárguljanak az irigységtől, mikor meglátnak.

 

Március 7. Hétfő:

Dóra fogyókúra naplója

A nővérem, közvetlenül szülés után 63 kg! Arról nem is beszélve, hogy még magasabb is nálam! Tiszta égés, nekem is le kell fogynom... Már fel is írtam a bevásárló listára a tökmagot.

 

Március 6. Vasárnap:

Dóra fogyókúra naplója

A hétvégén, ahogy ez lenni szokott, semmit nem tornáztam, sőt kaja-megszorítás ügyben sem törtem össze magam. Majd holnaptól folytatom! Elhatároztam, hogy esténként, ha kibírom, ismét megpróbálkozom a "tökmag-vacsorával". Ez annyit jelent, hogy a tökmagon kívül nem eszem mást. Nem tudom, menni fog-e, majd meglátjuk. Az esküvőm előtt egyébként így fogytam le baromi gyorsan és szépen. Az első dolgom mindenesetre az, hogy beszerezzek egy nagy zacskó tökmagot.

 

Március 5. Szombat:

Dóra fogyókúra naplója

Juhéj, végre kimozdult egy csöppet negatív irányba a mutató. Lehet, hogy csak érzéki csalódás, de én 60 és 60,5 kg. közötti értéket láttam a mérlegen. Már azt hittem, sosem jön el ez az idő.

 

Március 3. Csütörtök:

Dóra fogyókúra naplója

Az egész hetünk a rohanás jegyében telik, mivel tesómékat igyekszünk minél többször meglátogatni a kórházban. A kisded sajnos besárgult, így a mai napon a kékfényes kezelés miatt még nem mehetnek haza. Az e heti sportom a hegyről le és felszaladgálás a látogatások miatt.

 

Február 28. Kedd:

Dóra fogyókúra naplója

A nővérem ugyanabban a kórházban szült, ahol én közel 9 hónappal ezelőtt. A csecsemőgondozó és a védőnő is megismert. Utóbbi összecsapta a tenyerét és meglepetten kiáltott fel: " Azt a mindenét, ilyen hamar így le tudott fogyni"? Hát mit ne mondjak, hízott a bucim a dicsérettől, persze csak pozitív értelemben... (remélem)

 

Február 27. Vasárnap:

Dóra fogyókúra naplója

A mai napot egyedi testmozgással tarkítottam: férjecskémmel kifestettük a wc-t és a fürdőszobát. Hát, mi tagadás, nem volt semmi, felért egy aerobic -kal. Munka közben érkezett a jó hír telefonon: megszületett a mi drága kis Keresztfiúnk: Levike! Édesanyja, aki a nővérem, és a kis Csemete is jól vannak! Isten éltessen mindkettőtöket!

 

Február 25. Péntek:

Dóra fogyókúra naplója

Mostanában szinte minden nap tornázom. Minden alkalommal ráállok a mérlegre a "na, talán most" gondolatával. Azonban a várva-várt súlycsökkenés elmarad. Az eredmény tartósan 61 kg.

 

Február 21. Hétfő:

Dóra fogyókúra naplója

Tornával kezdtem a napot, ami be kell, hogy valljam, nagyon jól esett. Egyre edzettebb vagyok. A reggelim napról-napra kevesebb, amiről jó étvágyú kislányom gondoskodik. Úgy szereti ugyanis a kefírt, hogy szinte kinézi a számból, amikor eszem. Idáig úgy volt, hogy "egy kanál neked, egy kanál nekem", most viszont már "két kanál neked, egy kanál nekem".

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 8