Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Dóra fogyókúra naplója

Dóra fogyókúra naplója

Dóra vagyok, 28 éves és 70 kg, 4 hónapja szültem meg gyönyörű kislányomat. Terhességem alatt 22 kg-ot (!) sikerült gond nélkül felszednem, amiből a szülés után csak 10 ment le. Idáig azzal vigasztaltam magam, hogy majd a szoptatás végén ráérek nekiállni fogyózni, de már nem bírok a tükörbe nézni, úgyhogy elkezdem. Bízom benne, hogy így, ország-világ előtt nagyobb lesz a motiváció és a szégyenérzet is, ha véletlenül elcsábulnék. Talán veletek együtt könnyebb lesz...Március 28. Hétfő:

Dóra fogyókúra naplója

Ezt a fogadalmam könnyebb megtartani, mint a fogyókúrát. Ide nekem még egy szelet kókuszost!

 

Március 27. Vasárnap:

Dóra fogyókúra naplója

A "most már úgy is mindegy" gondolatával vigasztalódva elhatároztam, hogy a húsvéti ünnepek alatt hagyom a fenébe a fogyókúrát. Ennyi nekem is jár, nem? Sutba dobtam a tornakazettákat és elővettem a nagy tálca süteményt.

 

Március 26. Szombat:

Dóra fogyókúra naplója

Megadtam a módját húsvéti ünnepnek: füstölt sonkát és tarját főztem, valamint fenséges kókusztekercset és gesztenyés kiflit sütöttem. Természetesen én sem maradtam ki e lakomából, két pofára tömtem magamba a fenti finomságokat, valamint az Anyukámtól kapott diós és mákos pitét. A lelkiismeret furdalás nem maradt el este.

 

Március 25. Péntek:

Dóra fogyókúra naplója

Mivel ma nagypéntek van, így vallásos ember lévén megadom a tiszteletet e napnak, nem "ugrabugrálok" és betartom a böjtöt. Hús kihúzva, valamint csak minimális mennyiségű ételt veszek magamhoz. Azt hiszem, ez minden tekintetben hasznos lesz számomra.

 

Március 24. Csütörtök:

Dóra fogyókúra naplója

Igazi megszállottként tornázom, mint a jókislányok. Minden reggel reménykedve állok a mérlegre a "na, majd most!" gondolatával, ám hiába. Ezt már egyre nehezebben tolerálom. Olyan érzés ez, mint amikor az ember éjt nappallá téve dolgozik, ám fizetést egy fillért sem kap érte. Mi értelme így ennek az egésznek? Lehet, hogy ennél lejjebb már soha nem megyek?

 

Március 23. Szerda:

Dóra fogyókúra naplója

Hiába minden erőfeszítésem, a 60 kg. továbbra is stagnál, mintha csak engem akarna idegesíteni. Bármennyit tornázhatok, bármit ehetek (azaz NEM ehetek), semmi pozitív változás nem mutatkozik. Eeeelegeeeem vaaan!!!

 

Március 22. Kedd:

Dóra fogyókúra naplója

A sós dolgokat sikerült gond nélkül kiküszöbölnöm az étrendemben. Kukorica és tökmag helyett hamlet-et eszem egy szelet párizsival, valamint egy pohár kefírt. Ez talán nem sok, ugye?

 

Március 20. Vasárnap:

Dóra fogyókúra naplója

Bevallom, az elmúlt két napban nem tornáztam, de kaja-ügyileg helyén voltak a dolgok. Viszont ami aggasztó, hogy úgy érzem, a sós tökmagtól és a még sósabb pattogatott kukoricától elkezdtem vizesedni. Azt hiszem, változtatnom kell a vacsorám összetételén. Hogy ezt hogyan csinálom, még fogalmam sincs. Mindenesetre most már valóban csak 1, maximum 2 kg-ot szeretnék leadni, valamint tökéletesebbre formálni a csípőmet, hasamat egy kis erősítéssel. Úgy érzem, jól haladok, szerintem hamarosan tényleg célba érek.

 

Március 19. Szombat:

Dóra fogyókúra naplója

Ma ellátogattunk Anyukámékhoz. Szüleim a döbbenettől alig jutottak szóhoz. Anyukám összecsapta a tenyerét és felkiáltott:" - Te jó ég, Dórikám, hogy nézel ki? Olyan vagy, mint egy vászonkorsó!" Apu pedig: " - A lépcső tetejéről meg sem ismertelek. Ugye nem vagy beteg, hogy ennyire lefogytál?" ...stb. Aha! Akkor mégiscsak lehet valami ebben az izomtömeg-szövegben. Juhéj, egyre látványosabb az igyekezetem, ez szuper!

 

Március 17. Csütörtök:

Dóra fogyókúra naplója

A tornát kitartóan csinálom és csináltam, még annak ellenére is, hogy néhány hete elromlott a videónk. Addig, amíg a készülékünk a szervizben volt, az Anyukámtól kölcsönkért videón játszottam le a fitnesz kazettákat. Erre büszke vagyok, most legalább bebizonyíthattam elszántságomat.

 

Március 15. Kedd:

Dóra fogyókúra naplója

Képzeljétek, a négy napos ünnep alatt is kitartóan tornáztam, valamint a tökmag diétát is sikerült megtartanom. Ami viszont elkeserítő, hogy a mérleg nyelve egy millimétert sem mozdul el a 60-ról. Azt olvastam több helyen is, hogy ilyenkor az izmosodás miatt nem lesz kevesebb a súly, ugyanis az izom tömege jóval nagyobb, mint a zsíré. Higgyük el...

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 8