Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Cili fogyókúra története Új év, új lendület

Új év, új lendület

Cili fogyókúra története

Szilveszter éjszaka, egy kicsi becsiccsentve megegyeztünk a párommal, hogy az eddig halogatott nyaralásainkat egyszerre pótoljuk be, és ősszel hosszabb időt töltünk Ausztráliában. Három éve együtt élünk és bármilyen furcsán hangzik, nem voltunk még szabadságon sem együtt, sem külön - külön.
Az említett tervek persze beindították a fantáziámat.
Az első dolog, ami eszembe jutott, hogy a fogyókúrán kívül - amit természetesen csak a karácsonyi nagy zabálások idejére függesztettem fel,- egy - két változtatás még szükséges annak érdekében, hogy úgy érezzem, büszkén vonulhatok végig a strandon...
Elképzeléseim megvalósításához egy egész kis csapat kozmetikusra és fodrászra lesz szükség.
Mivel jól áll a smink, arra gondoltam kipróbálom a vízálló verziót tetoválás formájában. A hajam pedig - kerül, amibe kerül, nyárra a derekamig fog érni.
A vizsgaidőszak után emelem a heti edzés adagomat, és bármennyire is untat, egyre többet kell koptatnom a futópadot is. Az edzés nagyszerű találmány, ennek köszönhetem, hogy egyetlen kilót híztam vissza, méreteim, pedig nem változtak annak ellenére, hogy így visszagondolva rettenetes mennyiségű zsíros és egészségtelen ételt ettem.

Méretek: 64 kg, Derékbőség: 67 cm, Csípő: 95 cm, Comb: 56 cm