Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Cili fogyókúra története November 16. szombat

November 16. szombat

Cili fogyókúra története

A sikeres fogyókúra soha nem hétfőn kezdődik, ezt már hallottam párszor, így belekezdtem rögtön amint felmértem a helyzet súlyosságát. Első lépésként, ráálltam a kedvenc ocelotmintás mérlegemre, és sajnálattal vettem tudomásul, hogy maga az elhatározás, hogy fogyókúrázni kezdek, nem fogyaszt, elkezdtem hát kidolgozni a tervem.
Szénhidrátmentes diéták kizárva, rosszul vagyok, ha nem eszem néha-néha kenyeret, vagy péksüteményt. Sütős - főzős diéták szintén mellőzve, időhiány miatt. A 90 napos diéta remek ötletnek bizonyult, kivéve a zöldség és gyümölcsnapot, amitől így első olvasásra is kivert a víz.
Hamar rájöttem: magamra vagyok utalva, személyre szabott módszerre lesz szükség. Reggel szénhidrát, este fehérje, a kettő közt, pedig korlátlanul zöldség és gyümölcs nyersen vagy főzve. Mellé ásványvíz, és tisztító - méregtelenítő teák minden mennyiségben, napszakonként beosztva, természetesen cukor nélkül.
Kötelező program továbbá hetente legalább három alkalommal az edzőterem látogatása. Súlyzós edzés a régi, sikerrel alkalmazott edzéstervem szerint.

A munka miatt eszembe sem jutott, hogy éhes vagyok, viszont szerda estére már annyira kimerült voltam, hogy a vacsorára kikészített joghurtot sem volt kedvem megenni. A hét végére, annyira megszokta a szervezetem az új rendszert, hogy nem voltam fáradtabb, mint szombatra szoktam lenni, és már a mérleg is mutatta a változást.

Méretek: 63 kg, Derékbőség: 67 cm, Csípő: 95 cm, Comb: 56 cm

Hátra volt azonban még egy fontos lépés: Megváltam attól az ügyfelemtől, aki miatt az utóbbi hónapokban sokat idegeskedtem. Végre beláttam, nem érdemes a végletekig türelmesnek lenni, vannak menthetetlen esetek...