Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Betti fogyókúra naplója - ÚJ!

Betti fogyókúra naplója

2013. december 10.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúrám története59 kiló vagyok, el sem hiszem! Olvastam egy másik fogyi naplóban, hogy a mérleg mást mutat "jó helyen" és mást a "rosszabb helyen". Kipróbáltam: tényleg más-más helyen más eredményeket mér.

 

2013. november 20.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra napló61 kg-nál stagnált a súlyom, ami önmagában nem rossz részeredmény, de egy ideje egy dekával sem akar lejjebb menni. Oké, oké, mondjuk a tornát nem vittem túlzásba mostanában, lehet, hogy ez is probléma.

 

2013. november 12.

Betti fogyókúra naplója

Betti fogyókúra naplójaMajd' egy hónapja, hogy utoljára jelentkeztem, így most biztosan azt hiszitek, valami átütő sikerről fogok beszámolni. Hát nem. Eredmény na az nincs, de van helyette 1 kilónyi hízás. :( 62... na ne..

 

2013. október 21.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóA helyzet nem hogy nem javult, de inkább romlott. Mire gondolok? Szépen mondva: nem fogytam, durván mondva: HÍZTAAAM!

 

2013. október 14.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóNa ne! Visszahíztam két kilót. ÓÓÓÓjaaaajjjj.  Már megint 60-at mutat ez az átkozottt mérleg. Na jó, ebben a történetben én sem vagyok teljesen vétlen.

 

2013. október 3.

Betti fogyókúra naplója

Betti fogyókúra naplójaHátborzongató hírek láttak napvilágot aminap. Egy 36 éves nőt kocogás közben megtámadtak, megfojtottak, majd halála után meggyaláztak egyelőre ismeretlen elkövetők. A hír másokhoz hasonlóan engem is sokkolt és gondolkodóba ejtett.

 

2013. szeptember 9.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóMa nagy sikerélményben volt részem. :) Összefutottam egy környékbeli lánnyal, akivel nagyjából egy időben szültünk.

 

2013. szeptember 1.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóAz elmúlt napokban annyi teendőm volt, hogy kicsit hanyagolnom kellett a tornát, de a diétát igyekszem tartani. A vacsit illetően legalábbis, hiszen a ham-letes őrület jól bevált recept lett.

 

2013. augusztus 20.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóA rendszeres tornát igyekszem tartani, naponta, de legalább 2 naponta mozgok 40 percet. A diéta is elég jól megy, az akaraterőm ezidáig nem hagyott cserben, legalábbis mostanában. ;) Furcsa, hogy néhány hónapja még azt hittem, kövéren kell leélni az életemet és egy kis elhatározás, kitartás már most csodát hozott.

 

2013. augusztus 6.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóAz unokatesóm közvetlenül a szülés után 62 kg. Micsoda???? Félreértés ne essék, nem tőle irigylem a karcsúságot, inkább magamra vagyok mérges, hogy nekem miért megy ilyen nehezen?

 

2013. július 31.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóIgyekszem tartani magam az elhatározásaimhoz. Ebben nagy segítségemre van az a körülmény, hogy az unokatesómnak kisbabája született, így állandóan hozzá rohangászom a kórházba. Tűzön napon, át a városon. Rendesen felpörgött a napi ritmusom, de nem bánom.

 

2013. július 18.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóTöbbé-kevésbé tartom a diétát és az életmód-váltással járó kötelezettségeket, de holnaptól még nagyobb sebesség fokozatba kapcsolok.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3