Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Betti fogyókúra naplója - ÚJ!

Betti fogyókúra naplója

2014. március 10.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóAz eltelt egy hónap alatt, amíg nem jelentkeztem, újabb hőstetteket hajtottam végre a fogyókúra terén, ráadásul egy érdekes felfedezést is tettem! De kezdjük az elejéről.

 

2014. február 10.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóLendületbe jöttem!!! Már vagy egy hete teljes erőbedobással fogyózom, állhatatosan tornázom. Úgy érzem, szárnyra kaptam.

 

2014. január 30.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóAz egészség két kemény hetet váratott magára. Csak mostanra sikerült többé-kevésbé kigyógyulnom ezekből a nyavalyákból. Mindeközben a súlyom először látványosan csökkent (még 58,5 kg-ot mértem egyszer), és kezdtem örülni, hogy a fránya betegségnek legalább ennyi haszna lesz, de csalódnom kellett.

 

2014. január 14.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóHát vezeklésből és bűntudatból nincs hiány, nagyon nincs. A súlyom továbbra is 60 kemény kiló, néha-néha 59,5-et is sikerül mérnem, de ez nem mérvadó. Ráadásul tegnap végre elhatároztam, hogy, - több nap óta először, - újra tornázni fogok. Először másfél órát tervezetm, ami az idő múlásával 60 percre redukálódott.. Szerintetek mit sikerült ebből megvalósítanom?

 

2014. január 5.

Betti fogyókúra naplója

Betti fogyókúra naplójaNa, kár volt elszólnom magam a karácsonyi önmegtartóztatással kapcsolatban. Nem sikerült, nagyon nem.... :( Minden a vaníliás kiflinél kezdődött. Megsütöttem, aztán persze, hogy le kellett ellenőriznem. Aztán: Hű, de finom, ide nekem még egyet! Innentől nem volt megállás...

 

2013. december 10.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúrám története59 kiló vagyok, el sem hiszem! Olvastam egy másik fogyi naplóban, hogy a mérleg mást mutat "jó helyen" és mást a "rosszabb helyen". Kipróbáltam: tényleg más-más helyen más eredményeket mér.

 

2013. november 20.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra napló61 kg-nál stagnált a súlyom, ami önmagában nem rossz részeredmény, de egy ideje egy dekával sem akar lejjebb menni. Oké, oké, mondjuk a tornát nem vittem túlzásba mostanában, lehet, hogy ez is probléma.

 

2013. november 12.

Betti fogyókúra naplója

Betti fogyókúra naplójaMajd' egy hónapja, hogy utoljára jelentkeztem, így most biztosan azt hiszitek, valami átütő sikerről fogok beszámolni. Hát nem. Eredmény na az nincs, de van helyette 1 kilónyi hízás. :( 62... na ne..

 

2013. október 21.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóA helyzet nem hogy nem javult, de inkább romlott. Mire gondolok? Szépen mondva: nem fogytam, durván mondva: HÍZTAAAM!

 

2013. október 14.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóNa ne! Visszahíztam két kilót. ÓÓÓÓjaaaajjjj.  Már megint 60-at mutat ez az átkozottt mérleg. Na jó, ebben a történetben én sem vagyok teljesen vétlen.

 

2013. október 3.

Betti fogyókúra naplója

Betti fogyókúra naplójaHátborzongató hírek láttak napvilágot aminap. Egy 36 éves nőt kocogás közben megtámadtak, megfojtottak, majd halála után meggyaláztak egyelőre ismeretlen elkövetők. A hír másokhoz hasonlóan engem is sokkolt és gondolkodóba ejtett.

 

2013. szeptember 9.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóMa nagy sikerélményben volt részem. :) Összefutottam egy környékbeli lánnyal, akivel nagyjából egy időben szültünk.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3