Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Betti fogyókúra naplója - ÚJ!

Betti fogyókúra naplója

2014. október 28.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóVegyes érzésekkel telve jelentkezem most újra. Az új munkahelyemen való beilleszkedés, az új életformához való alkalmazkodás bizony hullámzóvá tette a testsúlyomat. Amikor elkezdtem a melót, néhány hét alatt 58 kilóra fogytam. Hurrá! - de az örömöm nem tartott sokáig...

 

2014. szeptember 16.

Betti fogyókúra naplója

Betti küzdelme a kilókkalÚjra itt vagyok! Kínnal-keservvel (idáig) sikerült tartanom a 60 kilós (túl)súlyt, de most igazán félni kezdtem. Munkahely váltás előtt állok, és tartok tőle, hogy az új életmód további hízáshoz fog vezetni. Mire is gondolok?

 

2014. június 23.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóHát átütő sikerről nem számolhatok be, mondhatnám úgy is: "visszaeső bűnöző" vagyok. Néha úgy érzem, meg tudnám váltani a világot, annyira állhatatosan tudok küzdeni, máskor meg lesüllyedek az önsajnálat és lustaság legmélyebb bugyraiba. Ezen visszaeséseimet a mérleg is igazolja. Sajnos...

 

2014. április 6.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra napló58 kiló vagyok, masszívan, magabiztosan. Hihetetlenül örülök ennek az eredménynek. Ha tükörbe nézek, már nem egy bálnát látok benne, hanem egyszer-egyszer már egy félig-meddig jó alakú nőt. Tudom, hogy még két esélyes a győzelmem, hiszen elég egy gyenge pillanat és felszaladnak rám a kilók, de azért optimista vagyok.

 

2014. március 24.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóEz aaaaz! Megy ez! 59 kiló vagyok, de volt olyan, hogy 58,5-et mutatott a mérleg! A müzlit azóta is sikerül elhagynom, a soványvacsi után meg tudom állni, hogy ne nassoljak össze mindenfélét. Nagyot nőttem a saját szememben.

 

2014. március 10.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóAz eltelt egy hónap alatt, amíg nem jelentkeztem, újabb hőstetteket hajtottam végre a fogyókúra terén, ráadásul egy érdekes felfedezést is tettem! De kezdjük az elejéről.

 

2014. február 10.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóLendületbe jöttem!!! Már vagy egy hete teljes erőbedobással fogyózom, állhatatosan tornázom. Úgy érzem, szárnyra kaptam.

 

2014. január 30.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóAz egészség két kemény hetet váratott magára. Csak mostanra sikerült többé-kevésbé kigyógyulnom ezekből a nyavalyákból. Mindeközben a súlyom először látványosan csökkent (még 58,5 kg-ot mértem egyszer), és kezdtem örülni, hogy a fránya betegségnek legalább ennyi haszna lesz, de csalódnom kellett.

 

2014. január 14.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra naplóHát vezeklésből és bűntudatból nincs hiány, nagyon nincs. A súlyom továbbra is 60 kemény kiló, néha-néha 59,5-et is sikerül mérnem, de ez nem mérvadó. Ráadásul tegnap végre elhatároztam, hogy, - több nap óta először, - újra tornázni fogok. Először másfél órát tervezetm, ami az idő múlásával 60 percre redukálódott.. Szerintetek mit sikerült ebből megvalósítanom?

 

2014. január 5.

Betti fogyókúra naplója

Betti fogyókúra naplójaNa, kár volt elszólnom magam a karácsonyi önmegtartóztatással kapcsolatban. Nem sikerült, nagyon nem.... :( Minden a vaníliás kiflinél kezdődött. Megsütöttem, aztán persze, hogy le kellett ellenőriznem. Aztán: Hű, de finom, ide nekem még egyet! Innentől nem volt megállás...

 

2013. december 10.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúrám története59 kiló vagyok, el sem hiszem! Olvastam egy másik fogyi naplóban, hogy a mérleg mást mutat "jó helyen" és mást a "rosszabb helyen". Kipróbáltam: tényleg más-más helyen más eredményeket mér.

 

2013. november 20.

Betti fogyókúra naplója

fogyókúra napló61 kg-nál stagnált a súlyom, ami önmagában nem rossz részeredmény, de egy ideje egy dekával sem akar lejjebb menni. Oké, oké, mondjuk a tornát nem vittem túlzásba mostanában, lehet, hogy ez is probléma.

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3