Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Bea fogyókúrás naplója június 8. , csütörtök

június 8. , csütörtök

Bea fogyókúrás naplója

Hát ismét kicsit kevesebb lettem, immáron a bűvös 70-nél tartok, a vizsgaidőszak és a mindennapos igedeskedés megtette hatását.
Sajnos semmi sport vagy netán egészséges életmód nem áll az örömöm mögött. De ennek már végre meg kellene változnia. Pontosan a mai naptól. Eldöntöttem, hogy én egészségesen akarok élni. És megszabadulok a koffeines delíriumtól is, amely az elmúlt időszakban oly jellemző nálam. Aki olvasta a történetem elejét is, tudja, miért kezdtem írni, pontosabban miért akartam kicsit lefogyni. Ami azt illeti , az eredeti célom eltűnt, nem lesz semmi fürdőruci. Már nincs pasi, akiért ezt érdemes lenne csinálni, új célt kellett találnom. Én tényleg hiszek abban, hogy az vagy, amit megeszel és mostantól megpróbálok jobb lenni. A súlyomból meg azért akarok leadni még minimum 5 kilót, mert ebben a formában nem érzem annyira jól magam, tidom, hogy a lelkem mélyén én vékonyka csajszi vagyok, csak ki kell belőlem hozni.
Új célokkal akarok foglalkozni, lehet, hogy belefogok valami új munkahelybe (van egy régi álmom, nem akarom elkiabálni)
Többet fogok tanulni, művelődni, érdeklődni minden iránt.
Az, hogy kisebb akarok lenni, az csak az új, kicsit jobb énem formája lenne, legalábbis így képzelem el. Az embernek néha jót tesz a változás.