Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Bea fogyókúrás naplója június 16.,péntek

június 16.,péntek

Bea fogyókúrás naplója

Örömmel (és persze büszkén:-) jelentem, 69 kg lettem, na nem mintha annyira kínoznám magam, egyszerűen csak a szervezetem kezd hozzászokni a fogyáshoz, végülis ha ilyen tempóban fogok továbbra is fogyni, az egyáltalán nem gond. Hát igen, az eredeti tervtől kissé messze van, de az új terv kissé jobbnak bizonyult, a havi két kiló mínusz, nem montom hogy gond nélkül, de elég kíméletes módon teljesíthető.
Az új ötletem meg az lett, miért ne lehetnék vegetariánus. Mármint nem erőszakkal, de az utóbbi hetekben elég sok dolgom volt és úgy döntöttem, nem vonok el magamtól semmit, mert csak frusztrált leszek. Így csak azt eszem, ami jól esik, ami éppen eszembe jut, ha bundás kenyér, akkor azt. És két hete nem jutott eszembe husit enni. Abszolút nem is hiányzik. Akkor miért ne kerülném, ha ígyse nagyon vagyok érte oda.
Őszintén szólva örülök, hogy végre kicsit jobb híreim vannak és hogy végre sikerült megtalálnom az egyensúlyt a fogyás és a helyes étkezést is bevezetve.
Annak, aki fogyni akar, azt ajánlom, adjon magának időt...sok időt. Ehhez meg kell kicsit (néha elég radikálisan) változtatni a szokásainkat, de a végeredmény mindenképpen megéri.