Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Bea fogyókúrás naplója július 20., csütörtök

július 20., csütörtök

Bea fogyókúrás naplója

Hogyan szedjünk fel egy kilót? Nagyon egyszerű: Végy egy csapat segédmunkást, akik előzetes egyeztetés után úgy tudod, reggel 8tól szedik ki az ablakokat a következő 2 hónapban a panelházban, ahol laksz. Végy 35 fok nagy meleget.
Kell még egy szoba, ahová 11-től este 7-ig süt be a napocska. A hozzávalókat jól keverd meg, élvezd egy hétig. Figyeld, hogyan változik idegállapototd attól függően, milyen korán kezdenek a munkások reggel, ha már reggel 5kor érzik úgy, hogy joguk van a betonfalat szétszedni a szomszédban, roskadj össze és egyél meg egy tábla csokit. És persze ne feledkezz meg arról sem, hogy melegben nem tudsz enni, viszont ha már hűs szoba van és este 11, akkor bepótolod. Hál Istennek már elköltöztem, beköltözött életembe a csend és a béke. Az eredménynek nem örülök, ma semmi dolgom az égegyadta világon, így léböjtöt tartok. Sok víz, tea, dinnye, lehet, hogy valami kamillateát is beiktatok estére.
Vettem fürdőruhát, egész jól áll, már nem érzem magam tehénkének, elhatároztam, hogy kijárok majd úszni. Tegnap elszántam magam, felvettem, összekészítettem, ami kell, kimentem a strandra...és haza is jöttem, szárazon. Azt nem tudtam, hogy csak pancsolómedence van, persze tele emberrel és nincs is egy normál úszómedence.
Mindenesetre otthon vacsiztam egy kis tésztát, ha már nem sportoltam. Pedig mostanában nagyon fáj a hátam, alig vártam, hogy kiússzam ezt a fránya hátfájást, de derékig érő vízben... keresni kell egy másik strandot.
Nagyon szégyellem magam, hogy már ennyi ideje vesződöm pár kiló elvesztésével, igenis rákapcsolok, augsztus végéig kb 66 kg szeretnék lenni, nem igaz, hogy ne legyek rá képes!