Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Bea fogyókúrás naplója július 16., hétfő

július 16., hétfő

Bea fogyókúrás naplója

Száguldás

Éreztétek már úgy, hogy rátaláltatok az igazira? Végre felfedeztem, mi kell a fogyáshoz. Aki most lélegzetét visszatartva reménykedik, hogy leírom, hogyan lehet lefogyni a fotelben ülve és közben ropit majszolva, az nagyot fog csalódni. Nincs semmi új a nap alatt, a nagy titok a sok folyadék , mértékletesség az étkezésben és sok mozgás. Tudom, kiábrándító, de ez van.

Máshogy nem megy. Be kell látnom, hogy mozgás nélkül nem megy. Szerencsére itt van velem hűséges vasparipám, akivel a mozgás öröm. Képzeljétek el: az ember teker és közben pörög a kalóriaszámláló (csak jelképesen, ugyanis digitális), egyre több és több kalóriát égetek el, és még szórakoztató is.

Ma kétszer 40 percet tekertem le, de még este felpattanok egy fél órára. Eddig 600 kalóriát égettem el. Reggelire 5dkg müzlit rágcsáltam tej nélkül, ebédre borsóleves volt egy marék tésztával felturbózva. Vacsira rizst tervezek.

A mérleg viszont elromlott. De tényleg elromlott. Költözéskor megint rápakoltam egy csomó mindent, most már 82 kilót mutat, ami azért már hülyeség. Ha felszedtem volna 5 kilót egy hét alatt, akkor egész héten tömnöm kellett volna magam és a ruhatáramat kidobhatnám. Ráállítottam próbaképpen a párom és azt mondta, hogy otthon 6-7 kilóval kevesebbett mutatott a szülei mérlege. Na mindegy, az eredményt ugyan nem méri pontosan, összehasonlításnak viszont jó, egy kilóval mutatott kevesebbet ma reggel.

Azt tervezem, hogy minden reggel és este letekerek 30-40 percet, ez összesen 500 - 600 kcal mínusz naponta.

Ha vigyázok arra, mit eszem, akár heti 1-2 kiló is lemehet.

Hurrá, száguldás a kilók ellen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!