Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Bea fogyókúrás naplója Hát most mit is írjak...

Hát most mit is írjak...

Bea fogyókúrás naplója

68 kiló vagyok, 5ttel kevesebb, mint amikor elkezdtem nektek írni, 8ccal kevesebb márciusi termetemhez képest. Azt hiszem, nem nagyon sikerült betartanom a saját magam által szabott szabályokat, én mégis jól érzem magam. Egészségesen eszem, nagyon ritkán fáj már a pocakom, szinte soha (egy-két évvel ezelőtt napi rendszerességgel), jóízűen eszem és bűntudat nélkül, többnyire egészséges ételeket, amiket magam készítek el.
Ma voltam kint futni is.
Az egyik nadrágom nagyon bután áll már rajtam, nem hordhatom, télen jól állt, de 8 kiló mínusz az azért látszik rajtam...odaadhatom anyunak. Egy másik nadrágomat is felvettem múltkor, leesett begomnolva... Alapjában véve jól érzem magam, olykor rámtör az édességehetnék, akkor nem izgat, megengedek magamnak mindent, ami eszembe jut, mégsem dől össze a világ.
Soha nem leszek a végletek embere, nekem most így nagyon jó. Még kb 3 kilót szeretnék leadni, ahogy magamat ismerem, ez kb 2 hónapba telik majd, de van időm.
De már most is nagyon jó így nekem, inkább legyek ilyen. Ezt nehéz olyannak megérteni, aki soha nem volt 55nél több, de nekem, aki voltam olyan 85 is 16 évesen, a mostani állapot nagyon is megfelel, szerintem szerencsés vagyok, mert arányos az alkatom és még formás is (igen a kerek is egy forma)
Igaz, én is lehetnék 50 kiló, de ha nézem pl Victoria Backhem képeit, valahogy nem irigykedem. szerintem az én gömbölyű hátsóm sokkal szebb...és ember legyen a talpán, aki ellent tud állni annak, hogy megtapizza (persze ha megengedem)
És van egy pozitívuma annak, hogy idáig ilyen marha lassan jutottam el: a kebleim sértetlenül megmaradtak. Sok nő gondja hirtelen drasztikus fogyi után, hogy hirtelen nagyok a melltartók... én is fogytam már egy hét alatt 6 kilót, és a mellkasom igencsak lapos lett akkor.
Kedves mélyen tisztelt és szeretett nőtársaim, akik olykor beleolvastok az én kis naplómba (remélem, azért valaki csak elolvassa), mindenkinek kívánom, hogy érezze jól magát a bőrében és szeresse önmagát még akkor is, ha 2szer akkora, mint Kate Moss.
és akinek esetleg kételyei támadnak és úgy gondolja, mindenkinek 34es méretbe kell belepaszírozni magát, van egy nagyon jó tippem: nézzen utána a playboy-os nyusziscsajoknak. Hát szerintem egyik sem 50 kiló, vannak köztük nagyonis formás leányzók, a pasik mégis megvadulnak tőlük. Valyon miért ? Mert egészséges férfi nem 10éves kislányról álmodozik.
Az emberi test magában nagyon szép, a szép forma eleve adott, nekünk csak el kell fogadni, hogy nekünk melyik szép jutott. Szép napot mindenkinek!