Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Anniuska fogyókúra naplója - ÚJ! 25. nap - június 8.

25. nap - június 8.

Anniuska fogyókúra naplója

Végre megint megindultam lefelé. Rászántam magam egy méricskélésre. Nagyon kíváncsi voltam az eredményre. Napközben mértem 87 kilót, és most boldog vagyok. Amikor egyszer elkezdtem fogyózni anno, pont ennyi voltam. És utána lettem 95. EZT is elértem, kipipálva. Bár beárnyékolja ezt egy kedvesnek nem mondható ember. Pedig ő is túlsúlyos, csak nem annyira mint én. De lenne neki is mit leadnia, nem tudom miért jó neki ha másokat gúnyolhat.
Biztos leosztottam volna, de csak akkor hallottam már meg amikor kijött a boltból egy hölgy és a férj :
- Férj: mit beszéltek?
- Feleség: hogy hogy néz ki az a nő akinek egy táska volt itt elől.
A vállamon keresztül szoktam vetni a táskám. Tudom, hogy rólam volt szó. No-meg ilyenkor nagyon kevesen vannak a boltban, lézengenek.Ilyen eset után mindig a kaja a vigasztalásom tárgya.
Ilyenkor beszoktam kajálni. Míg mást ez a fogyókúrára sarkal, engem az evésbe vezet. Most azért tartom magam, mert végre 87 kilót mértem nemrég. Jóval a reggelizés után. Ezért kitartok. Nembaj van itt egy csomó bolt még ahol lehet vásárolni, majd lesz valahogy akkor is megszabadulok attól zsírfeleslegtől ami rajtam van még. A re@lt meg jobban szeretem, mert sok mindent meg lehet találni a diétámhoz. A fele sincs meg az ominózus boltban. Csak a joghurt amit szeretek, mert kevesebb a zsír benne mint a másik boltban kaphatóban. No majd megkérem a férjem, hogy vegyen nekem. Ha leadom a kilóimat, akkor megyek újra oda. És jól leesik az álla.