Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Anniuska fogyókúra naplója - ÚJ! 10. nap - 2012. május 24.

10. nap - 2012. május 24.

Anniuska fogyókúra naplója

“Hajlandó küzdeni? Mert rögtön az elején megmondom, hogy eljutni onnan, ahol van, oda, ahová el akar jutni: harc. Önmagával kell megküzdenie. Mi magunk vagyunk a súly, amit a saját érdekünkben odébb kell tennünk – amennyiben úgy döntünk, hogy átrendezzük életünk színterét.

A legtöbbször képtelenek vagyunk meghozni ezt a döntést. Miért? Miért olyan nehéz előrelendítenünk magunkat, még akkor is, ha valami jobb felé tartunk? Azért, mert bármilyen kevéssé kielégítő az, ahol vagyunk, kényelmes.” (Judith Sills)

Ugye milyen találó? És az élet sok területére igaz.Tegnap nem volt erőm tornázni, kimaradt. Ma ezt elolvasva arra gondoltam milyen igaz az amit írt Judith Sills. /megmondom őszintén, nem tudom ki Ő/ de ez az idézet nagyon találó tőle.
Van, hogy akár milyen nehéz is egy- egy élethelyzet, nem változtatok mert ez rossz ugyan, de kényelmes. Ma megpróbálom Norbi brutális végigtornázni a tegnapi kihagyást ugyan pótolni nem tudom, de javíthatok a helyzeten. És az ugrálókötelezést is tovább fogom csinálni. Igaz 30 percig akartam, de maradok a 15 perces változatnál mert nagyon lefáraszt. MÉG.
Elértem egy célom, lényegesen kevesebbet eszek, bár egyre többször vagyok éhes még mindig.A zsír, és lisztmentes étkezésem is elérte a célját, végre valahára megint 88 kiló vagyok. Elmondhatatlanul örülök.Köszi Katusnak a tanácsokat  és a biztatását, támogatását nagyon sokat segít vele.
Csajok-fiuk, fogyóra fel, legyen ez az utolsó nyár nektek is kövéren.