Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Anniuska fogyókúra naplója - ÚJ! 13. nap - május 27.

13. nap - május 27.

Anniuska fogyókúra naplója

Á az elmúlt két napom megint az evésről szólt. Jó nem a mértéktelen evésről, de megint olyanokat ettem amiket nem kellett volna gyereknap a szüleimnél, és anyum fini főztje, meg azok a finom ízletes sütik. Igaz mértéket azt tudtam tartani, de akkor is belemásztam. És anyósom finom sült csirkéje hát nem a diétás változatban készültek az biztos. Torna nem is volt tegnap, energia nem sok maradt hozzá, ma meg csak 34 km biciklizés a szülőkig persze a visszaút is benne van. Majd még a bűntudatom enyhítéseként tornázom is kicsit.
Viszont eljött az a pillanat, amit vártam is meg nem is a diétámban. Nő a salátám, már lehet betakarítani, a retek is szépen megnőtt, sóska meg van még, az is jó egy kis zöldsalátába. De a lényeg::::::::::::.
A fogadom rész. Nem nem azt fogadom, hogy x hét alatt xy kilótól megszabadulok annál sokkal másabb, értelmesebb fogadalom.
Ki akarom magam próbálni. Rossz szokásom, hogy naponta legalább kétszer mérlegre állok. Holnap reggel viszont egy hónapra elrakatom a mérlegem :S :S :S  , pontosabban a párommal elrakatom. Á én mérlegmániás vagyok, nekem ez kiszenvedés lesz de viszont ösztönző is mert minden nap reménykedek majd abban, hogy egy hónap múlva tapsolva és ujjongva szállok le a mérlegről. Tudom, hogy elég jó ütemben tudok fogyni ha kitartó vagyok ezt újra bebizonyítottam magamnak. Csak ilyenkor már megengedek magamnak egy kis lazítást, és ahogy az elmúlt két napban megengedem magamnak a nadrágszíjat. Majd leadom címszóval. Mer olyan jól haladok.
Szóval fiúk, lányok, hogy szavamat ne felejtsem, fogyóra fel, legyen ez az utolsó nyár kövéren nektek is.