Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Anniuska fogyókúra naplója - ÚJ!

Anniuska fogyókúra naplója

3. hónap - Augusztus 8.

Anniuska fogyókúra naplója

fogyókúra naplóHát rég írtam az biztos.Fel nem adtam, el nem dobtam az álmomat, úton vagyok a célom felé csak lassult a lendület. Meg jött a legjobbannemszeretem hónapok. No meg technikai problémák is felmerültek közben. Sajnos a billentyűzetem bemondta az unalmast, és még csak most értem oda, hogy vegyek egyet. Sok jó nem is történt velem sajnos fogyás terén.

 

41. nap - Június 24.

Anniuska fogyókúra naplója

Nehogy azt higyjétek, hogy feladtam, azért nem jelentkezem olyan sűrűn. Mostanában nem érek rá olyan sokat, ha meg igen, energiám nincs már írni, gondolom más is van ezzel így. Ha tudtam volna, hogy az édesítőszer is hibás abban, hogy olyan sokszor majd meghaltam egy kicsi nasiért már régóta lemondtam volna róla.

 

32. nap - június 15.

Anniuska fogyókúra naplója

És nem akarom elkiabálni, de mióta nem eszek édesítős cuccokat nem kívánom az édességet olyan cefetül. Nincs az a : De kéne enni valami édességet érzés. Bár most sok a sok lóti- futi, ideges és izgatott vagyok, így a gyomorideg is az én vállamra hajtja a vizet.

 

31. nap - Június 14.

Anniuska fogyókúra naplója

És igen. Igen, kicsit döcögve, és lassan, de haladok. El is tüntem egy kicsit, mert el vagyok havazva nagyon. De lassan elérem a 86 kilót már csak 60 deka választ el tőle. Utána még 1 kilócska, és 10 kilóval leszek könnyebb.

 

25. nap - június 8.

Anniuska fogyókúra naplója

Végre megint megindultam lefelé. Rászántam magam egy méricskélésre. Nagyon kíváncsi voltam az eredményre. Napközben mértem 87 kilót, és most boldog vagyok. Amikor egyszer elkezdtem fogyózni anno, pont ennyi voltam. És utána lettem 95. EZT is elértem, kipipálva. Bár beárnyékolja ezt egy kedvesnek nem mondható ember.

 

23. nap - június 6.

Anniuska fogyókúra naplója

No miután kigyógyultam a mérleg okozta sokkból ami a stagnálást mutatta, már lelkileg is helyrebillentem. A diétám tartom, igaz a torna ezen a héten még aludt eddig az időhiány miatt. És a mérleget is messze elkerülöm, azóta sem álltam rá. Most nagyon jól meg tudom állni. Vajon miért? :))

 

13. nap - május 27.

Anniuska fogyókúra naplója

Á az elmúlt két napom megint az evésről szólt. Jó nem a mértéktelen evésről, de megint olyanokat ettem amiket nem kellett volna gyereknap a szüleimnél, és anyum fini főztje, meg azok a finom ízletes sütik. Igaz mértéket azt tudtam tartani, de akkor is belemásztam. És anyósom finom sült csirkéje hát nem a diétás változatban készültek az biztos.

 

10. nap - 2012. május 24.

Anniuska fogyókúra naplója

“Hajlandó küzdeni? Mert rögtön az elején megmondom, hogy eljutni onnan, ahol van, oda, ahová el akar jutni: harc. Önmagával kell megküzdenie. Mi magunk vagyunk a súly, amit a saját érdekünkben odébb kell tennünk – amennyiben úgy döntünk, hogy átrendezzük életünk színterét.

 

6. nap

Anniuska fogyókúra naplója

A fogyókúrám 6-ik napján 1,2 g fogyást mértem. Teljesen meg vagyok elégedve. Nem akarok gyorsabban fogyni, csak szép lassan, egyenletesen. Nem akarom, hogy a bőröm maradjon, a testem meg összemenjen.  Végül is ha így haladok miden héten, egy év nem is kell, hogy leadjam azt a súlyt amit szeretnék.

 

Anniuska fogyókúra naplója: 1. nap

Anniuska fogyókúra naplója

Túl vagyok az első napon.Nem is volt rossz. Hozzátéve, hogy még délután egy tornával is megspékeltem.
Reggeli túró fahéj zabpehely édesítő
Tízórai paradicsomlé természetesen 100%-os és bele egy kis zabpehely.

 
További cikkeink...