Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Andi fogyókúra naplója Május 10.

Május 10.

Andi fogyókúra naplója

Súly: 62,5 kg Csípő: 96 cm Has: 79 cm Comb: továbbra is változatlan, 57 cm.

Már tegnap este sikerült eldönteni, hogy ma reggel mégis ráállok a mérlegre, mert előbb-utóbb szembe kell néznünk a cselekedeteink következményeivel, így én sem fogok ez elől menekülni. Íme az eredmény 2 hét után:

Súly: 62,5 kg Csípő: 96 cm Has: 79 cm Comb: továbbra is változatlan, 57 cm.

Jó döntés volt mégis mérlegelni, hiszen a további fogyás új erőt ad a folytatáshoz. A torna eredménye pedig önmagáért beszél: valóban, az egyik -korábban néha szűk- nadrágom ma határozotan lötyög rajtam. Alapvetően pozitív gondolkodású, jó hangulatú, vidám ember vagyok, így a tegnapi írásom hozzám képest nagyon negatívra sikeredett. Mostantól figyelni fogok, hogy felhagyjak a -sajnos gyakran- magyar sajátossággal, a negatív dolgok hangsúlyozásával, és inkább a pozitívumokat és az elért eredményeket fogom kiemelni. Mert ha eddig nem is sikerült minden elhatározásomat betartani, azért sokkal jobban odafigyelek az étkezéseimre és többet mozgok, mint a fogyókúra megkezdése előtt, és ez már mindenképpen eredmény.

Tegnap nem említettem, hogy a férjem munkahelyén megrendezésre kerülő családi nap nem a hónap közepén, hanem a végén lesz, így még nyertem egy pár hetet, hogy arra jobban formába hozzam magam. A következő hétvége viszont minden eddiginél nagyobb kihívás lesz, ugyanis ezen a hétvégén vendégeket várunk, tehát előre fel kell fegyverkeznem édességellenálló, sütifaló-ellenálló gondolatokkal. Illetve 2 hét múlva hétvégére több olyan programunk is adódott, ahová jó lenne felvenni 1-2 rég nem használt csinos ruhadarabomat. Úgyhogy a fogyókúramotiváló programokban most bővölködök. Remélem, kicsit többet sikereül megvalósítanom az elhatározásaimból. (Titkos vágyam az, hogy 3 hét múlva 60 kg alá kerüljek, de ezt még magamnak sem merem bevallani.) Hajrá!