Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Andi fogyókúra naplója Június 7.

Június 7.

Andi fogyókúra naplója

Szervusz Naplóm! Újra itt vagyok. Nem felejtettelek ám el, csak az elmúlt három hétben semmi érdemleges nem történt fogyókúra ügyben. Hát igen, be kell vallanom, hogy én is egy gyarló ember vagyok, de nem adom fel!

Az elmúlt hetekben nagyon sűrű volt a program: volt családi nap, pünkösd, gyereknap, egyéb rendezvények, itthon egyik betegség váltotta a másikat és -finoman fogalmazva- az időjárás hagyott némi kivetnivalót maga után. Szóval a körülmények a normál emberi étkezést kívánták támogatni (ami -lássuk be-, egyenlő a hízókúrával), mely előtt megadtam magam. Tudom, hogy nem kellett volna, de mostmár mindegy. (A jó hír viszont az, hogy nem jött vissza túl sok a legutóbb mért eredményhez képest, pedi tényleg mindenféle finomságot megettem a sütitől a jégkrémig. Ma 62,1 kg-ot mutatott a mérleg.)

Na de, a múlt hét egyik napján férjemmel elhatároztuk, hogy sokmindenben megújulunk. Ami a külsőt illeti: vettünk két szuper parfümöt, szoláriumbérletet és úgy tűnik, hogy 3 év után a költségvetésünkből végre futja a hétköznapi ruhatárunk megújítására is. Na, mondanom sem kell, hogy ez igazán lázba hozott és elhatároztam, hogy 3 hét sikeres fogyókúra, majd 3 hét szünet után újra belevágok! Most 4 hetet adok magamnak, hogy amennyit csak sikerül, le tudjak fogyni, hogy a ruhavásárlás már lehetőleg ne a 40-42-es méret szerint történjen.

Amire igazán oda kell szánnom magam, az a torna és a 2-3 liter folyadék elfogyasztása, ami remélem már könnyebben fog menni, ha itt a jó idő.

Tehát fogyókúra újratötve indul!