Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Andi fogyókúra naplója Július 6.

Július 6.

Andi fogyókúra naplója

Kedves Napló!

Eltelt a négy hét és sajnos nem számolhatok be túl jó eredményről, ugyanis nem sikerült fogyni az elmúlt időszakban, bár az is igaz, hogy nem tettem túl sokat az ügy érdekében. A mai mérlegelés 62,3 kg-ot mutatott, tehát többé-kevésbé tartom a súlyomat.

Úgyhogy erre az alakra voltam kénytelen egy pár ruhát venni 40-42-es/L-es méretben. A méretnek nem, de a ruháknak viszont örülök, és már nagyon kellett egy-két új darab. Azért nem állnak olyan esetlenül rajtam, de lehetne jobb is.

Úgy érzem, mintha így 30 évesen jobban ragaszkodnának hozzám a kilóim, hiába mondom nekik, hogy semmi szükségem rátok. És hát nem könnyű ellenállni a finom falatoknak sem, de azt hiszem, aki valaha fogyókúrázott, ezt nagyon jól tudja.

Azért még továbbra sem adom fel, és igyekszem odafigyelni, hogy legalább ne hízzak. Még azt sem mondom, hogy lezárom a napló írását, de legközelebb már csak akkor írok, ha valami említésre méltó súlyvesztésről tudok beszámolni. Ha ez sikerül, azt is el fogom árulni, hogyan. Addig is jó nyarat, jó pihenést és sok napsütést kívánok mindenkinek!