Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Andi fogyókúra naplója Április 27.

Április 27.

Andi fogyókúra naplója

A fogyókúrám első napja (a tegnapi nap) sikeresen zárult. Reggelire tejeskávét ittam, a tízórai kimaradt, viszont nagyon korán ebédeltem (11.30-kor) csirkepörköltet köret nélkül, uzsonnára egy hatalmas fej karalábét fogyasztottam, vacsorára pedig 3db virslit. Sok citromos ásványvizet és teát ittam. Este nekiálltam a 30 perc tornának, amit időben csak- csak sikerült teljesíteni, de hogy hatékony volt-e, azt már nem tudom, ugyanis a drága csöppségeim is nagy kedvet kaptak tőlem a tornához. Ezzel nem is lenne gond, ha mindezt nem rajtam végezték volna, miközben próbáltam hasizomgyakorlatot végezni. Úgyhogy eldöntöttem, hogy a hatékonyság fokozása érdekében át kell szervezni a napomat, és amikor a gyerekek alszanak, akkor fogok tornázni.(Kár, hogy sok egyéb dolog elvégzését is erre az időre szoktam tartogatni, de most muszály lesz átszerveznem a feladataimat.)

Tegnap nagyon későn sikerült lefeküdnünk, úgyhogy már lefekvéskor éhes voltam, de kibírtam. Igaz, reggelre már zsibbadtak a végtagjaim és egy kicsit szédültem az éhségtől, de tudom, hogy ez csak egy pár napig tart. A mai napi menü: reggelire tejeskávé, tízóraira kb. 8 dkg párizsi paradicsommal, ebédre újhagymás tejfölben sült pangasius filé volt, sajttal megszórva, sok zöldséggel. (Ha már hal volt az ebéd, a kisfiam is előszeretettel halászott ebéd közben: az uborkákat a tányéromról.) Az uzsonna paradicsomleves lesz, vacsorára pedig 2 főtt tojás zöldségekkel.

A továbbiakban hetente fogok beszámolni a fejleményekről, nagyobb általánosságban, mert írni is csak a gyerekek alvásidejében tudok nyugodtan, de nem szeretném a tornától elvenni az időt. Most megyek és, -bár már az előbb felkelt a pici- megpróbálok tornázni.